På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet 2017

Barnas festival i festivalen med Barneparade, BareBarnBand, Rockeshow m Thomas F band, Badeparty & Nutopia - og selveste Bare Egil & Aslags superpopulære barneshow! Hver dag fra kl 11 - 14.

Gøy musikk med kvalitet, morsomme aktiviteter, lukten av nystekte lapper nypoppet popkorn.  Nytelse og glede, - rett og slett! Vi har sommerfugler i magen og det rykker i dansefoten! Forventningene er store, og det med god grunn, - for vi byr på et ellevilt program – med musikk og magi!

Barnestreet er barnas festival i festivalen! Her holder vi mye moro og bra musikk for de minste. På Kanalplassen hver dag under festivalen fra kl 11 til 14, bortsett fra fredag, da er vi i Arendal Gjestehavn med Badeparty, konsert og moro!

Aktiviteter på Kanalplassen hver dag: Barkebåter (lag ditt eget seil), ansiktsmaling, hårfletting, by-sti (alternativ natursti for hele familien), stylter, hoppetau og andre leker og aktiviteter.

Onsdag - kl 11 - 14

BARNEPARADE fra Kanalplassen kl.11.00.
Kle deg ut, ta med rytmeinstrumenter og ha det gøy sammen med oss! Vi lover at paraden i år er enda gøyere – vi har fått eget paradeband!

Etter paraden er det konsert med BARE BARN BAND med Dag Tynes & co! Vi elsker Bare Barn Band! Og de elsker Barnestreet! Så selvsagt er de på scenen etter paraden.

Torsdag - kl 11 - 14

Det blir aktiviteter på plassen FRA KL 11 mens vi rigger og gjør klart til ROCKEFEST!

Vi tilbyr passende ansiktsmaling og finner fram luftgitaren. Nå kommer nemlig Arendalsbandet THOMAS F band (med Thomas Fianbakken i spissen) med sin tolkninger av kjente og kjære rockelåter. Passer for rockeglade og alle andre. Det er lov å hoppe og danse!

Fredag - kl 11 - 14

Familiefest & BADEPARTY i Arendal Gjestehavn (samarbeid med Arendal Havnevesen) familieshow med badeender, baderinger, snorkler, dykkermasker, og alt av badestæsj. Her spiller det forrykende bandet NUTOPIA! Det må oppleves! Sol, badestrand og stort basseng, vann, is og brus. Tanter og onkler. Husk badebukse, solkrem, solbriller, flytemadrass og sånn. Barnestreet stiller med utrolige aktiviteter for barna.

På Beachpartyet deltar også for anledningen Den Fantastiske Barnekunstfestivalen!

Lørdag - kl 11 - 14

Fra kl.11.00 på Teaterplassen (NB! NB! Den grønne lungen ved Clarion Hotel Tyholmen).
Aktiviteter på plassen. Og ellers, ellevill begeistring: selveste Bare EGIL & ASLAGS BARNESHOW!

BarneStreets egen headliner:
Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som “Hønsemannen”, “Lesekorpset” og “Kometkameratene”. Egil er kjent fra TV-programmer som “Brille” og “Nytt på nytt” og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering så er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også et svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Det siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Passer best fra 6 år og oppover. Kanalplassen lørdag 29. juli fra kl 12.

Vi sees!
Hilsen BarneStreet–gjengen!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: