På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Messing with voice

Lars Andreas spiller på messing og Camilla synger. De samspiller på tvers av sjangre og musikalske uttrykk og overrasker med sine lyder, "groover" og klanger.

De møttes på musikkhøgskolen i 1994. Der begynte de å spille sammen. Etterhvert ble de gift og havnet i Kolbjørnsvik, Arendal, -  hvor de nå lever av musikken. 

Lars Andreas Haug fra Frogner i Akershus jobber som heltids utøvende musiker og har turnert over hele verden med sin tuba. Fra ørkenen i Siwa, via New Delhi og Tokyo til de fleste land i Europa. I tillegg til å spille i flere aktive band, driver han  «Lars Andreas Haug band», hvor han komponerer musikk til et 7 manns orkester. Lars Andreas er med på over 30 innspillinger og er stadig i gang med nye plateprosjekter. 

Camilla Susann Haug fra Mo i Rana lever som freelance sanger og låtskriver.  Hun synger i vokalgruppa «Pust», som har gitt ut fire album og er aktiv på konsertfronten i inn-og utland. Hun ga ut soloalbumet «Noen ganger blått» (KKV) i 2007.  Hun er vokalist i jazzensemblet "Lars Andreas Haug band" som ga ut plata "Conrairo" (Curling Legs) i 2013 og som nylig var på en lengre turné i regi av Sørnorsk jazzsenter. Camilla har siden 2004 vært aktiv med flere produksjoner i Den kulturelle skolesekken og Rikskonsertene.

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: