På festivalkontoret (Poppes plass)

Hos Arendal turistkontor

Via Ticketmaster:
www.ticketmaster.no
Tlf: 815 33 133


hashtag #csarendal

Gabrielle

Etter et år borte fra offentligheten kom Gabrielle tilbake med ny låt 27. januar – ”Vekk meg opp”, og hun kommer til å slippe en ny singel hver siste fredag i måneden frem mot sommeren. Dette markerer starten på et nytt musikkår med utgivelser, festivalopptredener og klubbturné. Samtidig setter hun rekorder i Sverige med låta ”Fem fine frøkner” som gjennomgangslåt på SKAM sesong 3.

Låtene hennes er elsket av et bredt publikum, og det siste året har også svenskene og danskene trykket Gabrielle til sitt bryst, gjennom låta «Fem fine frøkner» som gjennomgangslåt på tv-serien SKAM. Gabrielle er første artist i historien som har klatret til topp 3 på svensk Spotify med en norskspråklig låt.


–Det kjennes veldig deilig å være tilbake med ny musikk og nytt overskudd. Jeg har savnet å møte publikum, og det skal bli en fryd å levere et show, som nå også har med det jeg har brukt det siste året på å jobbe med, sier Gabrielle.


Gabrielle Susanne Solheim Leithaug (1985) er bedre kjent under sitt artistnavn Gabrielle. I 2011 lanserte hun sin første singel, «Ring meg», som kom på førsteplass på VG-lista og på iTunes, solgte til åtte ganger platina og ble nominert til Spellemannprisen 2011 i kategorien årets hit. 2. mars 2012 kom hennes debutalbum «Mildt sagt» på CD, vinyl og digitalt. Hun fikk Edvard-prisen 2014 i kategorien populærmusikk for albumet «Nattergal» og ble nominert til Bendiksenprisen for 2014. Låta «5 fine frøkner» ble nominert til årets hit under Spellemannprisen 2014.

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: