Billettservice

Tlf: 815 33 133
Narvesen // 7-Eleven
www.billettservice.nohashtag #csarendal

Informasjon

Canal Street er en av Norges aller fineste musikkfestivaler og har sine røtter i jazz og blues. Festivalen arrangeres i 2016 for 20. år på rad. En av festivalens kjennetegn, er bruken av spesielle arenaer der særpreg og opplevelse går hånd i hånd med musikalske møter.

KONTAKTINFORMASJON

Canal Street AS
Organisasjonsnummer 990 050 430
Nedre Tyholmsvei 16
4841 Arendal

Festivalleder
Mats Aronsen
90 52 91 27 - mats@canalstreet.no

Vil du jobbe som frivillig? Send epost til frivillig@canalstreet.no

 

GENERELT OM FESTIVALEN

Mennesker, musikk, magi

Fyrjazz på lille Torungen fyr, badeblues & plaskejazz i Merdø uthavn, bohemjazz på ferjestedet Kolbjørnsvik og ”Føling på fyllinga” på Heftingsdalen renovasjonsanlegg er noen eksempler på dette.

Sted, kultur og historie

Som en festival som både har jazz og blues som utgangspunkt, gir dette spesielle muligheter til å vise de ulike musikalske uttrykk i spekteret mellom to genre som historisk henger tett sammen. 


Ved å ta i bruk de maritime miljøer og de særegne arenaer som Arendal har å by på, ønsker vi å lage en helhetlig opplevelse der sted, kultur og historie danner virkningsfulle rammer rundt musikalske møter mellom artister og publikum.

Canal Streets programstrategi er å tilby det beste av det norske, det nye spennende, men også det tradisjonelle uttrykket innen genrene. Vi har gjennom årene hentet mange artister fra våre skandinaviske naboland, og har fra 2006 også kunnet tilby større, internasjonale artister.

Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg før under og kanskje etter festivalen

Festivalpass og dagspass

Gjelder alle arenaer. Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret.

Festivalkontor

Festivalkontoret holder til på Poppes plass (ved siden av Strand Kafe), Nedre Tyholmsvei 13. Her får du informasjon om alt du måtte lure på. I tillegg er det her du finner frivilligservicen. Akkreditering av frivillige og gjester finner sted her. Du bytter dagspass og festivalpass til armbånd her. Det er også mulig å kjøpe billetter på festivalkontroet. Drikkebonger til arenaene kan også forhåndskjøpes her.


Åpningstider for festivalkontoret er:
27. juli 11:00 - 20:00
28. juli 11:00 - 20:00
29. juli 11:00 - 20:00
30. juli:11:00 - 16:00
 

 

Aldersgrenser

På de fleste arrangementene er det ingen aldersgrense, med unntak av konserter på kulturhuset / utesteder hvor utestedets egen aldersgrense gjelder.

Barn i forbindelse med konserter

På BarneStreet går barn under 3 år gratis.
Ved kveldsarrangementer, Buøya og Fyrkonserten må barn være i følge med voksen. Hvis det er oppgitt billettpris for barn gjelder denne t.o.m. 12 år. Barn under 3 år går gratis.
Dersom billettpris for barn ikke er oppgitt kommer barn under 12 år gratis inn.   

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street. Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Diverse praktisk informasjon

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander, paraplyer eller profesjonelt foto – og filmutstyr er ikke lov på konsertområdene. 

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å få deg dit på best mulig måte. 


Til Lille Torungen fyr  OBS: FYRKONSERTEN ER FLYTTET TIL MERDØ
Canal Street har et eget transport opplegg ut Merdø: Buss fra sentrum (buss-stopp v/ Peder Thommasen gate) fra kl 13 og utover til ca 1530. Publikum tas over i ferger fra Rævesand. Retur etter konserten. Buss/fergebillett ikke inkludert i konsertbillett. Kr 150t/r. Barn under 12 gratis.

Til Arendal kirkegård - ingen spesiell transport. Ta vanlig buss fra byen - eller bil (endel parkeringsplasser). Det beste er kanskje bare å gå opp fra sentrum - ca 15 min.

MF Kolbjørn III seiler hvert 20. minutt fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge frem til kl. 03:00 (onsdag - lørdag).

Tromøyferja seiler kvart over og kvart på fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge fram til kl 03:00 (onsdag - lørdag).

For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga.

 

Et kart over Canal Street sine scener opp gjennom tidene: 

Et kart over scener som Canal Street har brukt

Tegner: Tore Knutsen 

Last ned kart 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: