På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Lady Moscow!

Ellevill sirkusrock, folkrock og sigøynerfest – med en dæsj av country. Nachspiel med Dj Ben og Dj Pau. Rått party på Bankgården til lørdag 28. oktober!


Etter en heftig dag på Barnekunstfestivalen der Lady Moscow rocker for kidsa, kommer de freshe og klare tilbake på Banken Scene for å lage musikalsk fyrverkeri og fantastisk voksenfest på kveldstid! De som har opplevd bandet tidligere, vet hva vi snakker om - og det blir neppe noen demper på stemninga at bandet har en splitter ny plate like om hjørnet! Dette blir rått!

Bandet er av anmeldere omtalt som "et forrykende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen." Eller som Canal Street selv har beskrevet bandet: Det er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet.

Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som "Norges råeste liveband," og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.

Bli med på festen!

Anmeldelse fra Aftenposten:
"Kort sagt er dette spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock. Musikken veksler mellom frapperende fengende rytmikk, sære innfall, melankoli og sanger som utstråler den gode følelsen. De byr opp til en herlig sjangerdans som aldri blir kjedelig, men beholder sin friskhet så lenge det måtte trenges." (Svein Andersen)
Kl 20: Dørene åpner på Banken Scene i Bankgården
Kl 21: Konsertstart Lady Moscow!
Direkte etter konserten: DJ Ben og DJ Pau snurrer nachspielmusikk - 
Kr 200,- via VIPPS (søk opp Den fantastiske barnekunstfestivalen, velg Meny)
     
    

  

     
  
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: