Billettservice

Tlf: 815 33 133
Narvesen // 7-Eleven
www.billettservice.nohashtag #csarendal

The Dogs !

Sammen med Smag & Behag inviterer vi til fantastiske The DOGS i Bankgården fredag 12. mai! Få med deg Kristoffer Schau og hans våpendragere i landets heiteste rockeband for tida! Samt supportbanda Camp Abby, Underwing og Bleakwater. Dette blir fest!

THE DOGS «Death By Drowning»

The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europa med Kvelertak. Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn.

2017 sparkes i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning». Som frontmann Kristopher Schau sier det:

«Det er sånn jeg hadde villet ha det, som fan. Stabilitet. Noe håndfast å se frem til. Hvert år, på samme dato, så kommer det ny skive. For vår del, første mandag på nyåret. Det er jo ikke sånn at vi må rushe noe eller stresse for å få det til. Heller tvert imot. Det er alle de låtene som vi ikke har fått spilt inn som stresser meg. De som av en eller annen grunn ikke passa inn på albumet, men som jeg allikevel føler er gode nok.»

«Death By Drowning» er innspilt i Nabolaget gjennom en hektisk uke i August. Som alltid er mesteparten spilt inn live, men denne gangen ble døra åpnet for noen ekstra aktører.

«Vi har jo gudskjelov blitt bedre til det vi gjør, så da hadde vi plutselig både tida og muligheten til å invitere inn litt ekstra folk som dressing på salaten. Frank Hammersland (Pogo Pops, Popium m.m.) måtte jo få lov til å bidra etter at han steppa inn som vikar for Spro på en del jobber i sommer. Torgny Amdam tok turen innom for å vræle litt på «OSLO», Monica Rennan Hjelle og Marianne Pentha bidro med sluttkoringa på «It Still Hurts», og jaggu blei det tid til litt stryk òg på «Why Is The Flesh So Strong». Så, joda, det balla i grunn bra på seg til slutt her.»

Albumet er The Dogs’ første på Drabant Music og skal som alltid følges opp med massiv turnering i februar og mars.

Utvalgte anmeldelser av «Death By Drowning»

Panorama – 6/6 - «Det er noe ved inderligheten i ordene som får det til å kime i hjertet mitt»

VG – 5/6 - «Så intenst at man neste feller tårer»

Dagbladet - 5/6 - «Ingen drukningsfare for de musikalske kjøterne.»

Fædrelandsvennen – 5/6 - «En helt særegen ærlighet»

Hamar Arbeiderblad – 5/6 - «Perfekt fra The Dogs»

Feedback 5/6 - «En makeløs bastardrase innen rocken»

Gaffa – 5/6 - «Legger lista høyt for musikkåret som kommer»

Hissig! – 95/100 - «Temperaturen er skyhøy»

Musikknyheter 8/10 - «Vel dypp meg i melk og kall meg en kjeks»

The Wilhelmsens - «The Dogs er per dags dato Norges fetest og beste band, også på plate».

Garagerocktopia - «On Death by Drowning the band has succeeded masterfully»

..................

Straks mer info her om Camp Abby, Underwing og Bleakwater...Følg med

Billetter kr 250 + bill. gebyr - forsalg på Ticketmaster - samt 7Eleven og Narvesen

Da får du Camp Abby + Underwing + THE DOGS + Afterparty.!

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: