På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Vi inviterer talenter!

Talentscenen "Understreet" arrangeres hvert år i forbindelse med Canal Street. Vi inviterer nå unge talenter til årets Talentscene! (bilde av Underwing - en av fjorårets vinnere)

 

Canal Street inviterer unge talenter til festival! Vi arrangerer Talentscenen Understreet under årets Canal Street - torsdag 26. og fredag 27.juli under festivalen på dagtid på Clarion hotell Tyholmen. 
.
Talentscenen er alltid populær -  En egen jury vurderer deltakerne og salen er fullsatt av entusiastisk publikum! Den (eller de) som vinner blir tilbudt spillejobb på neste års festival.
i 2017 vant rockebandet Underwing og jazzbandet Simpelthen, - forøvrig første gang vi har hatt delt førsteplass. 
Egne låter
Vi setter fokus på låtskriver – kunsten, i tillegg til fremføring og kunstnerisk uttrykk. Vår samarbeidspartner er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter, samt at vi benytter oss av kompetansen fra UIA og musikklinja ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene vil danne en fagjury som kårer en vinner.
Påmelding og frist
For å melde deg på talentscenen ”Understreet” må du være fra Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år (de fleste i et evt. band må oppfylle kriteriene). Du må sende en demo eller lydfiler til oss – senest innen 25. mai.

Kontakt: Simen Svanevik Bendiksen - epost: simensvanevikbendiksen@gmail.com - tlf 97132654.

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: