Canal Streets medeiere

Arendals Fossekompani

Arendal Fossekompani

Fossekompaniet har som medeier siden 2007 tilført bedriftskompetanse og økonomisk perspektiv, og utfyller festivalens spennende eierskap i balansen mellom offentlig og privat sektor.

APL NOV

APL | NOV

NOV-APL har vært medeier, partner og avgjørende støttespiller fra den spede starten. De preges av ansatte med entusiasme og humør og mange av disse er aktive i Canal Street.

Arendal kommune

Arendal kommune

Arendal kommune har hele tiden vært festivalens medeier, og en positiv og utviklingsorientert støttespiller. Mange ansatte i kommunen er aktive i festivalen, og festivalarbeidet bringer mye god energi tilbake.

Agder fylkeskommune

Agder fylkeskommune

Agder Fylkeskommune gikk inn som medeier i Canal Street høsten 2007. Fylkeskommunen er en aktiv og visjonær utviklingsaktør som har satt festivaler på dagsorden. Mange av de ansatte i fylkeskommunen er entusiastiske gruppeledere og frivillige i CS.

Canal Streets gode støttespillere

Canal Street får uvurderlig hjelp og støtte fra trofaste og musikkglade sponsorer. De hjelper oss å lage en festival der kultur, det offentlige og næringsliv har ett felles mål: å skape opplevelser for publikum.

Arendals Fossekompani

Agderposten

Agderposten er delaktige i både utvikling, trykk og distribusjon våre festivalaviser.

Arendals Fossekompani

Arendals Bryggeri

Vi er svært glad for å ha Arendals tradisjonsrike bryggeri med oss som hovedleverandør av drikke til festivalen, i samarbeid med Hansa bryggeri.
Arendals Fossekompani

Clarion Hotel Tyholmen

På Clarion Hotel Tyholmen skal vi både ha artistene boende, jazzkonserter og heftige klubb- og jamsessions!

Sørnorsk Jazzsenter