Canal Streets medeiere

Arendal Fossekompani

Arendals Fossekompani er et gammelt energiselskap med stor betydning for utviklingen i Arendalsregionen. Gikk inn i Canal Street ved emisjonen i 2007.

Fossekompaniet tilfører bedriftskompetanse og økonomisk perspektiv, og utfyller festivalens spennende eierskap i balansen mellom offentlig og privat sektor.

APL | NOV

National Oilwell Varco – APL er markedsleder innen utvikling, produksjon og salg av bøyelastesystemer for olje og gass og beslektede teknologier i verden.

NOV – APL har vært medeier, partner og avgjørende støttespiller fra den spede starten. De preges av ansatte med entusiasme og humør og mange av disse er aktive i Canal Street.

Arendal kommune

Arendal kommune har hele tiden vært festivalens medeier, og en positiv og utviklingsorientert støttespiller.

Mange ansatte i kommunen er aktive i festivalen, og festivalarbeidet bringer mye god energi tilbake.

Aust-Agder fylkeskommune

Aust-Agder Fylkeskommune gikk inn som medeier i Canal Street høsten 2007. Fylkeskommunen er en aktiv og visjonær utviklingsaktør som har satt festivaler på dagsorden.

Mange av de ansatte i fylkeskommunen er entusiastiske gruppeledere og frivillige i CS.

Canal Streets gode støttespillere

Canal Street får uvurderlig hjelp og støtte fra trofaste og musikkglade sponsorer. De hjelper oss å lage en festival der kultur, det offentlige og næringsliv har ett felles mål: å skape opplevelser for publikum.

Sparebanken Sør

Sparebanken Sør er hovedpartner for Canal Street, nå gjennom den sammenfusjonerte Sparebanken Pluss og «gamle» Sparebanken Sør. Nye Sør er nå Sørlandets største bank og er svært viktig for utviklingen av næringslivet.

Agderposten

Agderposten er regionens ledende mediaaktør og en av festivalens hovedsamarbeidspartnere. Vi opplever å få både kreativ støtte og utfordringer i samarbeidet.

Agderposten er delaktige i både utvikling, trykk og distribusjon våre festivalaviser.

Norac

Norac er årets nye sponsor, noe vi er utrolig glad for. De er verdensledende på utvikling og produksjon av marine interiørsystemer, og de holder såklart til i Arendal.

Arendals Bryggeri

Vi er svært glad for å ha Arendals tradisjonsrike bryggeri med oss som hovedleverandør av drikke til festivalen, i samarbeid med Hansa bryggeri.

Clarion Hotel Tyholmen

Clarion Hotel Tyholmen er vårt festivalhotell for tredje året. Det er en positiv og profesjonell samarbeidspartner med engasjerte ansatte.

På Clarion Hotel Tyholmen skal vi både ha artistene boende, jazzkonserter og heftige klubb- og jamsessions!

Edge Advice

Edge Advice tilbyr regionen kortreist Oslokompetanse innen kreativ kommunikasjon og merkevarebygging.

Jubodesign

Jubodesign står for design av Canal Street plakater, program, avis og diverse andre trykksaker. Med base i Arendal tilbyr Jubodesign grafisk design til bedrifter over hele landet.