Lido Lido er et supertalent, både når det gjelder å lage musikk og å lage show. Han er energisk, utadvendt, leken og tilstede , og oppnår fra første øyeblikk god kontakt med publikum. Det er nok mange foran scenen som har ventet på denne fyren, han er kanskje ung men han har et stort publikum både blant unge og voksne.  Han lager rett og slett funky musikk og han fremfører den med så mye glede og entusiasme at det smitter over på alle.

Han kan mer enn å bare hoppe rundt på scenen også, denne unge fyren. Han mestrer flere instrumenter, spiller trommer med overbevisning, klimprer på bassen mens bassisten holder den, og selv om han ikke akkurat ser ut til å ha innøvd en egen koreografi så har han de typiske Lido Lido moves’a. Han hører liksom hjemme der oppe på scenen.

Lido Lido har et relativt stort knippe hit’er og vi får høre flere av dem, som «Sleeping on my piano» og » Different». Helt til slutt trekker han publikum skikkelig opp med spørsmålet: Er det noen som vil danse med meg? Til de begynnende rytmene av «Turn up the life» har han trykket på de riktige knappene for det rykker i armer og bein og det danses og hoppes foran scenen. Lido Lido er virkelig en stjerne i den mest positive betydningen jeg kan tenke meg. Han kan det med å gjøre folk glade, han har det lille store ekstra og han ga det til oss denne torsdagen på Sam Eydes plass.

Del på: