Isah

20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B-scenen.

På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har passert 16,8 millioner streams. I februar ble det også kjent at Stavanger-gutten gjestet Karpe Diem på nyutgivelsen «SAS PLUS / SAS PUSSY».

I sitt travle 2019 har Isah jobbet beinhardt på flere prosjekter. Han debuterte med sin lenge etterlengtede og todelte EP: «Sukkerspinn & hodepine». Majoriteten av produksjon på prosjektet er utført av SDKT hus-produsenter Mogilla og Pluto, og begge EPene har hittil sammenlagt streams på nesten 8 millioner. For å avslutte musikkåret har også Isah og Dutty nylig sluppet remix av Karpe-hiten «Moscot & Dior». I tillegg til å gjeste Karpe på Norge og Europa-turne, ga Isah en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret. Videre venter fansen spent på hans kommende opptreden på by:Larm 2020, og altså Canal Street senere på året.

Oppdatert 1. mars 2020: Isah kåret til Årets stjerneskudd under by:larm!

Isah er en artist som har utmerket seg helt spesielt og et sterkt stjerneskudd. Ord blir nesten overflødige når man skal beskrive vinneren av årets stjerneskudd 2020. Det har gått fort unna for årets vinner, og noen mener han har tatt heisen der andre må slite seg opp trappene.
Juryleder Malin Kulseth

Del på:
Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

29. november 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.