Sigrid

Sigrid (foto: Francesca Allen)

Sigrid. Norges nye popstjerne har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland.

(foto: Francesca Allen)

Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018. Blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for 100 best songs of 2017 og 10 pop stars to watch in 2018.

Spotify-følgerne hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sitt nye, og kritikerroste album “Sucker Punch”.

I 2017 ble debutsingelen “Don’t Kill My Vibe” kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen.  Med andre strålende låter, som “Plot Twist” og “Strangers”, og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show, har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund.

Sigrid var nominert til intet mindre enn to priser på P3 Gull 2018, hvor hun vant prisen for Årets Låt. Hun ble også nominert til Spellemann 2018 i hele tre kategorier: Årets Popartist, Årets Musikkvideo og Årets låt. I 2017 vant hun Spellemann for Årets Nykommer.

I 2017 opptrådte hun på Nobels Fredspriskonsert, og de siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, som Slottsfjell, Øyafestivalen, Bergenfest, Trænafestivalen, Skral, Vinjerock og Pstereo – for å nevne  noen. I utlandet har hun solgt ut en rekke konserter, blant annet var hun å se på Coachella – som må regnes som en av verdens største festivaler.

Del på:
Kvalifikasjoner

Publisert

6. desember 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.