a-ha

Arendal 18. juni 2022
Pressemelding

a-ha til Arendal for første gang
– dette vil du ikke gå glipp av!

Siste mulighet for å se bandet i konsert i 2022!

Praktisk informasjon

Tidspunkt

Billettsalget starter mandag 22. november klokka 09. Du kan finne eventet direktet på Ticketco eller via lenke her på nettstedet. Registrer deg for nyhetsbrev og andre vennefordeler nå!

Informasjon om praktiske forhold på selve konsertdagen ser du her på denne siden. Bokmerk den og sjekk tilbake – det vil stadig dukke opp tilbud og nyheter her.

Servering

Det vil være salg av mat og drikke på konsertområdet. Mer informasjon om dette kommer her.

Medbrakt

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke lov på konsertområdet.

Aldersgrenser

Det er ingen aldersgrense på konserten. De over 18 år blir utstyrt med skjenkebånd ved innslipp.

Barn & unge

Alle som skal inn på konsertområdet må ha kjøpt billett, også barn. Barn under 12 år må være i følge med voksen med gyldig billett.

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på konsert! Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse – ved spesielle behov, ta kontakt med oss god tid i forkant.

Fotoutstyr
Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på konsertområdet. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.

Kom deg til konsert!

Vi setter opp shuttlebusser fra sentrum til konsertområdet! Rutebuss 101 Eydehavn, 102 Tromøy Øst og 103 Tromøy Vest (se rutetabell her) passerer i tillegg alle forbi Bryggebyen, det er busstopp rett ved både til og fra sentrum.

Det er gang- og sykkelsti hele veien fra sentrum, distansen er cirka fire kilometer.

For returen settes det opp egne drosjeholdeplasser, en ved butikkene på Krøgenes og en på Songe torv.

Det er mange parkeringsplasser i Krøgenesområdet, det er viktig å ikke bruke de som tilhører handelssenteret. Det er skiltet til parkering på industriområdet.

For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga. Det er ikke mulig å legge til ved konsertområdet, men det er en gjestebrygge tilhørende Meny Krøgenes innerst i kilen der man kan stoppe kortvarig for å slippe folk på land eller plukke dem opp etter konserten.

Utenbysfra?

Her vil du finne informasjon om hoteller og spisesteder i Arendal som vil komplettere oppholdet ditt. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til byen vår!