Koronatiltak

For å slippe inn på konserter under årets festival kreves både billett og grønt koronasertifikat. Canal Street vil gjennomføre et omfattende opplegg med hurtigtesting av alle som ennå ikke har grønt koronasertifikat. På denne måten kan alle som vil få gå på festival, med en god og trygg følelse!

Dette er i tråd med regjeringens opplegg for å kunne åpne Norge og la mange kunne ta del i konserter og kulturarrangementer.

Vi har inngått avtale med profesjonell aktør, Medic Sør, for gjennomføring av hurtigtestene. Dette vil foregå i et testsenter — hver dag under festivalen. Testsenteret blir ved årets hovedscene ved Bryggebyen Vindholmen, med åpningstid over flere timer på dagtid og ettermiddagstid slik at publikum kan ta test og få svar i god tid før konsert. Med negativ hurtigtest vil man altså få grønt koronasertifikat og kan gå på konsert.

Det er verdt å merke seg at dette er et gratistilbud!

HAR DU GRØNT KORONASERTIFIKAT BEHØVER DU IKKE TESTE DEG. SEES PÅ KONSERT!

MERK: Hurtigtesten er gyldig kun i 24 timer, så bestill time så nær konserten du skal på som mulig, helst samme dag. Resultatet er normalt klart innen en time. Bestill time ved testsenteret til disse tidene:

  • Onsdag kl 09.30–19
  • Torsdag kl 09.30–21
  • Fredag kl 09.30–21
  • Lørdag kl 09.30–17

Bestill time til hurtigtesting på denne lenken, velg Canal Street 1. Dersom den er full går du videre til Canal Street 2, osv. Åpner søndag 25. juli.

  • Det er åpent for booking fem dager frem i tid.
  • I perioder kan høyt trykk på tjenesten gi feilmelding, vent da noen minutter før du forsøker igjen.
  • Det er også mulighet for drop-in på mobile testsenter på ulike steder under festivalen. Vi poster hvor og når på facebooksida vår.
HelseNorge-app

Vi vil scanne både billett og koronasertifikat ved inngangen, så last ned Helsenorge-appen for enklest fremvisning. 

Hvem har grønt koronasertifikat?

Alle som er vaksinert får grønn status ca tre uker etter første stikk. Registrert sykdom (Covid-19) de siste 6 måneder gir også grønn status. Du finner din status ved å logge inn på HelseNorge.

Bryggebyen kart

Originalkart ved Bryggebyen Vindholmen / Innoventi