a-ha til Arendal – her finner du all praktisk informasjon

a-ha Arendal 18. juni

Bytte av billetter til bånd

Billetter byttes til armbånd i hangar 9 i Bryggebyen lørdag 18. juni mellom kl. 11 og 17. Man kan hente for venner ved fremvisning av gyldig billett for disse. Det er også mulig å ta med billetter til inngangen, men køen går fortere med ferdig påsatt bånd.

Blått bånd for bedriftsbillett gir adgang til et eget område litt bak på plassen, men er ellers ikke annerledes enn det oransje. Man kan fritt gå ut på hovedområdet med det blå båndet.

Ennå ikke kjøpt billett? I skrivende stund er det ennå noen få igjen, prøv her:

Kom deg til konsert!

Det er mange mennesker som skal inn på området, unngå å bli stående fast i kø – kom tidlig!

  • Til konsert: skyttelbuss fra Arendal bussterminal plass B hvert 5. minutt fra kl. 16.45–20.45
  • Fra konsert: skyttelbuss fra Bryggebyen til Barbu hvert 2. minutt fra kl. 22.10–00.00

Buss fra konsert går fra holdeplass på samme side av veien som konserten, se skilting!

Kun forhåndskjøpte billetter
på AKT-appen er gyldige
:

  • Last ned appen AKT Reise
  • Forhåndskjøp din billett (1 sone)
  • Vis din billett til vekterne
  • Har du periodebillett fra før: benytt denne som normalt
  • OBS! Ingen billettkjøp om bord på ekstrabussene

Det er noen få parkeringsplasser i Krøgenes industriområde, disse er det skiltet adkomst til. Det er viktig å ikke bruke de som tilhører handelsparken (ved Meny, Kiwi, Rema1000, osv). 

MERK: På grunn av folkemengden vil Kystveien stenges mellom Songe Torv og Krøgenes etter konserten (kl 22:15–23:45). Omkjøring over E18.

 

For returen settes det opp egne drosjeholdeplasser, en ved butikkene på Krøgenes og en på Songe torv.

Det er gang- og sykkelsti hele veien fra sentrum, distansen er cirka fire kilometer. Det er avsatt plass til sykkelparkering på området, men merk at dette er på eget ansvar.

Det er ikke mulig å legge til med båt ved konsertområdet.

Greit å vite

Tidspunkt

Portene åpner klokka 17, og supportband går på scenen fra klokka 18. Mellom konsertene spiller DJ Tubbs – her blir det god stemning og nydelig musikk hele kvelden!

Program:

  • kl 18: Solveig Andersen
  • kl 19: Bård Rannekleiv Band
  • kl 21: a-ha
Servering

Det vil være matboder fra Madam Reiersen, Castelle og Pizzabakeren, med glutenfrie alternativer. Det vil også være flere barer med forfriskende drikke; AB, Hansa og eget utsalg ved DrumBrew. Det selges også alkoholfritt øl, brus og vann. Friskt drikkevann er tilgjengelig fra vannkran.

MERK: Kun kortbetaling på salgspunkter, ikke kontanter eller Vipps. Tæpping = mindre kø!

Medbrakt

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, drikkeflasker (også tomme), stoler, profesjonelt kamerautstyr, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke tillatt å ta med inn på konsertområdet.

Sikkerhet

Medic, vakter og politi er til stede under hele arrangementet.

Aldersgrenser

Det er ingen aldersgrense på konserten. Er du under 23 år, vis legitimasjon i baren uoppfordret.

Barn & unge

Alle som skal inn på konsertområdet må ha kjøpt billett, også barn. Barn under 16 år må være i følge med voksen med gyldig billett.

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på konsert! Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse – ved spesielle behov, ta kontakt med oss god tid i forkant.

Det er ikke egen parkering for bevegelseshemmede ved området, men man kan kjøre inn og slippe av.

Det er IKKE tillatt å ha med stoler, men sitteunderlag går fint. Det vil være benker på et eget område for de som har behov for dette, ta med legeattest.

Fotoutstyr
Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på konsertområdet. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.

Utenbysfra?

På gotoarendal.com vil du finne informasjon om hoteller og spisesteder i Arendal som vil komplettere oppholdet ditt. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til byen vår!

Nyheter om a-ha-konserten

Lokale oppvarmingsband for a-ha!

Lokale oppvarmingsband for a-ha!

Lokale artister står på scenen som oppvarmingsband for a-ha – vi er glade for å kunne presentere Solveig Andersen og Bård Rannekleiv band!

les mer