Lokale artister står på scenen som oppvarmingsband for a-ha – vi er glade for å kunne presentere Solveig Andersen og Bård Rannekleiv band!

Solveig Andersen

Solveig Andersen (foto: Mona Hauglid)

(foto: Mona Hauglid)

Solveig er allerede en stjerne i Arendal. Hun har en fantastisk stemme og lager utrolig fine låter. Hun albumdebuterte i 2017 med Satisfied with sensible shoes, til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus. Deretter fulgte hun opp med en gnistrende konsert på Canal Streets hovedscene samme sommer.

Vi er superstolte over å kunne presentere henne for et enda større publikum, og vi lover et sugende og knallbra sett! Hun stiller med et groovy band – det blir gnistrende soul, funk, r&b med mer. Solveig er en opplevelse og vil sette an stemningen for en fantastisk kveld på Bryggebyen!

Bård Rannekleiv band

Bård Rannekleiv band

(foto: Birgit Fostervold)

Bård Rannekleiv band består av tre særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på heftig blues ispedd kraftige doser rock og soul i beste Memphis-tradisjon. Det dukker også opp noen funky New Orleans-groover der anledningen byr seg!

Besetningen er Bård Rannekleiv på vokal og gitar, Geir Emanuelsen på bass og koring, og Tor Anders Stadheim på trommer og koring. Suverene Rasmus Solem styrker laget ytterligere på tangenter og koring.

Bård & Co tolker låter av B.B King, Bob Dylan, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, JJ Cale, Otis Redding, med fler. Noen egenkomponerte låter blir det nok også.

Del på: