Billettservice

Tlf: 815 33 133
Narvesen // 7-Eleven
www.billettservice.nohashtag #csarendal

Frivillig

Canal Street er helt avhengig av en stor og entusiastisk stab, og vi trenger hvert år frivillige til de ulike gruppene. Vi har lyst til å ha DEG med som frivillig!

Vil du være med som frivillig? Send en e-post til frivillig@canalstreet.no og skriv navn, mobil og epost adresse, og hvilken gruppe du ønsker å jobbe i. Se også vår facebook side for de frivillige

Her er en oversikt over gruppene og gruppeledere

En frivillig jobber 18 timer (pluss litt til) for å kunne få festivalpass og fulle rettigheter som frivillig. I tillegg må du ha det gøy under festivalen, høre mye god musikk, treffe hyggelige mennesker, sette deg inn i Canal Streets informasjon og verdier, stille på alle dine vakter og oppføre deg pent!

Som frivillig får du:

GRATIS festivalpass (eller egentlig frivilligpass - tilgang til alle konserter.

Rabatt på billetter: Alle registrerte frivillige får i tillegg muligheten til å kjøpe dagspass til kun kr 500 og festivalpass til kun kr 1300,- (begge inkl. bill.avgift). Tilbudet gjelder frem til 9. juli. Vi har satt en grense på 4 dagspass totalt per frivillig, maks 2 pr dag, og maks to festivalpass.

Akkreditering: Mandag 25. juli fra 15:00-20:00 og tirsdag 26. juli fra 11:00-15:00 er Festivalkontoret åpnet kun for Frivillig akkreditering. Vi håper flest mulige av dere har muligheten til å akkreditere dere disse to dagene. Skulle dere ikke få det til er det også muligheten under selve festivalen, vi holder da åpent fra 11:00-20:00. Festivalkontoret ligger på Poppes plass mellom Madam Reiersen og Strand cafe.

Canal Street frivillig t-skjorte.

Mat under festivalen:

  • Frokost /frokostmøte kl. 10 onsdag - lørdag på Kilden.
  • Lunsj de dagene du jobber på Kilden fra 13:00 - 16:00
  • Brødmat o.l utover kvelden til de som har sene vakter på Kilden fra 16:00 - 21:00


Frivilligfest søndag 31. juli!!! Tid og sted kommer. 

Mange gode venner og herlige festivalminner!
 

Vi gleder oss til å skape magi med fantastiske Frivillige under Canal Street 2016!

For å registrere deg, eller stille spørsmål - send e-post til frivillig@canalstreet.no

Se klipp fra NRK om det å være frivillig her

 

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: