Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg – før, under og kanskje etter festivalen.

Festivalpass og dagspass

Gir adgang til alle konsertarenaer. Festivalpass, jazzpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret, men du som har billett til hovedscenekonsertene behøver IKKE bytte til bånd på forhånd. Festivalkontoret finner du i Kulturkammeret, inngang via trappene på Kanalplassen. Åpningstider finner du i egen bolk nedenfor.

Alle typer billetter kan kjøpes online hos TicketCo, og i festivaluka også på vårt Festivalkontor. Innbytte av pass til bånd skjer kun på Festivalkontoret. MERK at for spesielt populære konserter, som f.eks. kirkegårdskonserten, kan det være lurt for deg som har festival-/dagspass å kjøpe en plassbillett i tillegg – den koster kr 25,– og fås på ticketco.

Festivalkontor
Festivalkontoret

Festivalkontoret

Festivalkontoret holder til i Kulturkammeret, inngang via trappene på Kanalplassen. Her får du informasjon om alt du måtte lure på vedrørende festivalen. Vi akkrediterer festivalens publikum her, det vil si at det er her du bytter dagspass og festivalpass til armbånd.

På festivalkontoret er det også mulig å kjøpe:

 • billetter til festivalen, alle typer
 • … og selvsagt årets Canal Street t-skjorter!

Åpningstider

 • Mandag 24. juli: kl 11–20
 • Tirsdag 25. juli–fredag 28. juli: kl 10–20
 • Lørdag 29. juli: kl 11–15
Mistet/Funnet

Om du skulle være så uheldig å miste noe i festivalperioden er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til festivalkontoret i Kulturkammeret. Der er det åpent hver dag under festivalen (se tider ovenfor). Etter festivalen blir verdisaker vi har funnet levert til politiet.

Kontant- og kontaktløs betaling

All betaling skjer med bankkort, ingen kontanter.

Medbragt

Medbragte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke lov på konsertområdene.

På Merdø er medbragt nisteteie tilltatt, men ikke drikkevarer. Du kan også ha med noe å sitte på dit (små/lave campingstoler, pledd o.l.).

Fotoutstyr

Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på festivalområdet, dette er gjerne et krav fra artistenes side. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.

Tagg gjerne dine mobilbilder og -videoer med #csarendal

Aldersgrenser
 • Barn under 12 kommer inn gratis i følge med voksen med gyldig billett på samtlige konserter bortsett fra Hovedscenen onsdag, der alle må ha egen billett.
 • På Hovedscenen onsdag er aldersgrensa for å gå aleine 14 år. Yngre enn dette slipper inn her med egen billett og i følge med betalende, edru voksen.
 • Ungdom over 16 år kan gå på alle hovedscenekonsertene uten voksent følge. 
 • På Jazzscenen, Arendal Kulturhus, er det 18-årsgrense men yngre kan komme inn i følge med edru voksen. Begge må ha gyldig billett.
 • På Canal Street Natt, Arendal Kulturhus, er det 20-årsgrense – denne er absolutt.

 

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street Arendal. Ledsager går gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å guide deg dit!

Til Merdø

Fra klokka 13–15 går det buss fra Langbryggen til Tromøya for ferge over til Merdø.
Retur: Fra klokka 17–19 kjøres ferge fra Merdø til Tromøya, deretter buss til Langbryggen.

Merk at det må kjøpes egen transportbillett.

Til Arendal kirkegård

Rutebuss 110 fra sentrum (rutetabell), fra holdeplass G, går forbi Bjønnes og Høgedal. Man kan også gå til fots fra sentrum, for eksempel via gangtunnelen til Parkeringshus Vests 2. etasje, det tar omlag 20 minutter.

Om du kommer med egen bil er det parkeringsmuligheter:

 • ved kirkegården / Høgedal
 • ved Bjønnes stadion
 • noen få plasser dersom man ankommer fra sykehussida
 • ved Filadelfia Harebakken
 • etter klokka 20 ved Harebakken senter

Annet