Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg – før, under og kanskje etter festivalen.

Festivalpass og dagspass

Gir adgang til alle konsertarenaer. Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret, men du som har billett til hovedscenekonsertene behøver IKKE bytte til bånd på forhånd. Festivalkontoret finner du i Kulturkammeret, inngang via trappene på Kanalplassen. Åpningstider finner du i egen bolk nedenfor.

Alle typer billetter kan kjøpes online hos TicketCo, og i festivaluka også på vårt Festivalkontor. Innbytte av pass til bånd skjer kun på Festivalkontoret. MERK at for spesielt populære konserter, som f.eks. kirkegårdskonserten, kan det være lurt for deg som har festival-/dagspass å kjøpe en plassbillett i tillegg – den koster kr 20,– og fås på ticketco.

Festivalkontor
Festivalkontoret

Festivalkontoret

Festivalkontoret holder til i Kulturkammeret, inngang via trappene på Kanalplassen. Her får du informasjon om alt du måtte lure på vedrørende festivalen. Vi akkrediterer festivalens publikum her, det vil si at det er her du bytter dagspass og festivalpass til armbånd.

På festivalkontoret er det også mulig å kjøpe:

 • billetter til festivalen, alle typer
 • … og selvsagt årets Canal Street t-skjorter!

Nøyaktige åpningstider for festivalkontoret 2023 kommer her i tide for festivalen.

Mistet/Funnet

Om du skulle være så uheldig å miste noe i festivalperioden er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til festivalkontoret i Kulturkammeret. Der er det åpent hver dag under festivalen (se tider ovenfor). Etter festivalen blir verdisaker vi har funnet levert til politiet.

Kontant- og kontaktløs betaling

Vi har ikke lenger drikkebongsystem — all betaling skjer med bankkort, ingen kontanter.

Medbrakt

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke lov på konsertområdene.

På Hove er medbragt nisteteie tilltatt, men ikke drikkevarer. Du kan også ha med noe å sitte på dit (små/lave campingstoler, pledd o.l.).

Fotoutstyr

Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på festivalområdet, dette er gjerne et krav fra artistenes side. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.

Aldersgrenser

Følgende aldersgrenser gjelder for våre arrangement:

 • Ungdom over 16 år kan gå på hovedscenekonsertene uten voksent følge.
 • På kveldstid på Jazzhotellet er det 20-årsgrense.
 • På Arendal kulturhus er det 18-årsgrense – men merk at for hip-hopkvelden er det 14 år. Yngre slipper inn her i følge med betalende og edru voksen.

For alle øvrige konserter er det fri aldersgrense.

Barn på konserter

Barn under 12 kommer inn gratis inn i følge med voksen med gyldig billett på alle konserter så nær som hip-hop i Kulturhuset, og der aldersgrenser for øvrig tillater det.

Barn & unge

Følgende gjelder:

 • For barn under 12 år er det gratis inngang på hovedscenen og Hove amfi i følge med voksen med gyldig billett.
 • For ungdom over 12 år gjelder vanlige billettpriser.
 • Ungdom over 16 år kan gå aleine på hovedscenekonsertene. Se for øvrig info om aldersgrenser under eget punkt.
 • Alle billetter finner du her.
Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street Arendal. Ledsager går gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å guide deg dit! Vi har ikke egne skyssordninger.

Til Hove

Rutebuss 102 Tromøy Øst (rutetabell) stopper ved Sandumkilen, derfra er det ca 1,5 km å gå til amfiet.

Det er mange parkeringsplasser i Hove leir.

Til Arendal kirkegård

Rutebuss 112 fra sentrum (rutetabell) går forbi Bjønnes og Høgedal. Man kan også gå til fots fra sentrum, for eksempel via gangtunnelen til Parkeringshus Vests 2. etasje, det tar omlag 20 minutter.

Om du kommer med egen bil er det parkeringsmuligheter:

 • ved kirkegården / Høgedal
 • ved Bjønnes stadion
 • noen få plasser dersom man ankommer fra sykehussida
 • ved Filadelfia Harebakken
 • etter klokka 20 ved Harebakken senter

Til Båtreppen

Det er kun noen få p-plasser i nærheten av verftet.

 • Buss 103 til Hisøy (rutetabell) stopper ved Rennebakktoppen, derfra er det ca 500 meter å gå.
 • M/F Kolbjørn legger til ved Norodden ferjekai, derfra er det 750 meter å gå.

Annet