Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg – før, under og kanskje etter festivalen.

Festivalpass og dagspass

Gir adgang til alle konsertarenaer. Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret, dette er spesielt viktig om man ønsker å slippe køståing på konserten. Festivalkontoret finner du på Poppes plass, mellom Madam Reiersen og Strand Café. Åpningstider finner du i egen bolk nedenfor.

Alle typer billetter kan kjøpes online hos TicketCo, og i festivaluka også på vårt Festivalkontor. Innbytte av pass til bånd skjer kun på Festivalkontoret.

Festivalkontor

Festivalkontoret holder til i på Poppes plass, på hjørnet mellom Madam Reiersen og Strand Café. Her får du informasjon om alt du måtte lure på vedrørende festivalen. Vi akkrediterer festivalens publikum her, det vil si at det er her du bytter dagspass og festivalpass til armbånd.

På festivalkontoret er det også mulig å kjøpe:

 • billetter til festivalen, alle typer
 • … og selvsagt årets Canal Street t-skjorter!

Åpningstider for festivalkontoret er:

 • Mandag 26. juli: kl 11–14
 • Tirsdag 27. juli: kl 15–20
 • Onsdag 28. juli: kl 11–17
 • Torsdag 29. juli: kl 11–17
 • Fredag 30. juli: kl 11–17
 • Lørdag 31. juli stengt

Velkommen til festivalkontoret!

Mistet/Funnet

Om du skulle være så uheldig å miste noe i festivalperioden er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til festivalkontoret på Poppes plass. Der er det åpent hver dag under festivalen (se tider ovenfor). Etter festivalen blir verdisaker vi har funnet levert til politiet.

Kontant- og kontaktløs betaling

Vi har ikke lenger drikkebongsystem — all betaling skjer med bankkort, ingen kontanter.

Medbrakt

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke lov på konsertområdene.

Fotoutstyr
Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på festivalområdet, dette er gjerne et krav fra artistenes side. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.
Aldersgrenser

På de fleste arrangementene er det ingen aldersgrense. Unntakene er kveldskonserter på Clarion Hotel Tyholmen eller andre utesteder der det er utestedets egen aldersgrense som gjelder.

For kulturhuset (rockkveld, hip-hop) er det ikke aldersgrense, men vanlig festivalordning med skjenkebånd.

For hotellet, der det er 20-årsgrense på kveldstid, er det mulig å komme inn i følge med verge. Last ned vergeskjema, som fylles ut og leveres i døra ved ankomst. Både verge og mindreårig må ha gyldig billett.

Barn & unge

På grunn av strenge antallsbegrensninger på konsertene må vi år ha billettsalg også for barn. Følgende gjelder:

 • For barn under 12 år er det mulig å kjøpe billett til halv pris.
 • For ungdom over 12 år gjelder vanlige billettpriser.
 • Ved kveldsarrangementer og konserten på Hove må barn være i følge med voksen med gyldig billett.
 • Alle billetter finner du her.
Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street Arendal. Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å guide deg dit! På grunn av pandemien har vi i år ikke egne skyssordninger.

AKT setter opp en rekke bussavganger ved konsertslutt kveldene og nettene etter torsdag 29. juli og fredag 30. juli, se informasjon om disse her.

Til Hove

Rutebuss 102 Tromøy Øst (rutetabell) stopper ved Sandumkilen, derfra er det ca 2,5 km å gå til stranda.

Det er mange parkeringsplasser i Hove leir og noen få ved campingplassen.

Til Arendal kirkegård

Rutebuss 112 fra sentrum (rutetabell) går forbi Bjønnes og Høgedal. Man kan også gå til fots fra sentrum, for eksempel via gangtunnelen til Parkeringshus Vests 2. etasje, det tar omlag 20 minutter.

Om du kommer med egen bil er det parkeringsmuligheter:

 • ved kirkegården / Høgedal
 • ved Bjønnes stadion
 • noen få plasser dersom man ankommer fra sykehussida
 • ved Filadelfia Harebakken
 • etter klokka 20 ved Harebakken senter

Til hovedscenen, Bryggebyen Krøgenes

Rutebuss 101 Eydehavn, 102 Tromøy Øst og 103 Tromøy Vest (rutetabell) passerer alle forbi Bryggebyen, det er busstopp rett ved både til og fra sentrum. For returen settes det også opp egne drosjeholdeplasser, en ved butikkene på Krøgenes og en på Songe torv.

Det er mange parkeringsplasser i Krøgenesområdet, det er viktig å ikke bruke de som tilhører handelssenteret. Det er skiltet til parkering på industriområdet.

Det er gang- og sykkelsti hele veien fra sentrum, distansen er cirka 4 kilometer.

Til Bratteklev skipsverft

Det er kun 20 p-plasser i nærheten av verftet.

Buss 103 til Tromøy Vest (rutetabell) stopper ikke langt fra Bratteklev– denne går både 12:00 og 13:00 fra Arendal sentrum. Busstoppet heter Sørensens sving. Billetter kjøpes på buss.

Annet

For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga.