Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg – før, under og kanskje etter festivalen.

Festivalpass og dagspass

Gjelder alle arenaer. Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret.

Festivalkontor

Festivalkontoret holder til i Bankgården i Strandgaten 1. Her får du informasjon om alt du måtte lure på vedrørende festivalen. Vi akkrediterer festivalens publikum her, det vil si at det er her du bytter dagspass og festivalpass til armbånd.

På festivalkontoret er det også mulig å kjøpe:

  • billetter til festivalen, alle typer
  • drikkebonger som du kan bruke på konsertene på Sam Eydes plass
  • … og selvsagt årets Canal Street t-skjorter!

Åpningstider for festivalkontoret er:
22. juli: 15:00–20:00
23. juli: 11:00–14:30
24. juli: 11:00–18:00
25. juli: 11:00–18:00
26. juli: 11:00–18:00
27. juli: 11:00–16:00

Velkommen til festivalkontoret!

Mistet/Funnet

Om du skulle være så uheldig å miste noe i festivalperioden er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til festivalkontoret i Bankgården. Der er det åpent hver dag under festivalen (se tider ovenfor). Etter festivalen blir verdisaker vi har funnet levert til politiet.

Drikkebonger

Vi anbefaler å benytte bong-på-mobil til hovedkonsertene på Sam Eydes plass. Med tjenesten TicketCo kjøper du Cash Free-bonger som kan byttes inn mot drikke. Bongene har form som en unik QR-kode som lagres på din mobil, for så å scannes av betjeningen i baren. Du har til en hver tid kontroll på beløpet, og i tillegg vil du få et kvitteringsarkiv på alt du har kjøpt.

Gå til denne nettsiden VIA MOBILEN DIN og følg anvisningene der; det er enkelt å sette opp en brukerkonto. Med dette systemet unngår vi ventetid på kortterminaler og vekslepenger, dermed minker køen i baren og du kan raskere vende tilbake til å nyte musikken. Hurra!

Merk: dette digitale systemet gjelder kun for Merdøkonserten onsdag samt konsertene på Sam Eydes plass, torsdag og fredag.

Du kan også kjøpe vanlige bonger på forhånd på festivalkontoret, eller inne på konsertområdet under konserten.

Medbrakt

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander eller paraplyer er ikke lov på konsertområdene.

Fotoutstyr

Profesjonelt fotoutstyr er ikke tillatt på festivalområdet, dette er gjerne et krav fra artistenes side. Våre frivilligfotografer legger opp flotte bilder på tjenesten Flickr som du kan laste ned og mimre med.

Aldersgrenser

På de fleste arrangementene er det ingen aldersgrense. Unntakene er konserter på Clarion Hotel Tyholmen eller andre utesteder der det er utestedets egen aldersgrense gjelder.

Barn og konserter

På BarneStreet er alt gratis.

Ved kveldsarrangementer og konserten på Merdø må barn være i følge med voksen. Barn under 12 år kommer gratis inn på alle konserter der det ikke er noen aldersgrense. Dette gjelder imidlertid ikke Pollenkonserten lørdag, her er det kr 200,- for barn fra 3 til og med 15 år.

Barn under 3 år går gratis på alle arrangementer.

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street Arendal. Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å få deg dit på best mulig måte.

Til Merdø
Canal Street har et eget transportopplegg: Buss fra Eureka Kompetanse (helt ytterst på Langbrygga ut mot Vitensenteret) fra kl 13 og utover til ca kl 15:30. Publikum tas over i ferger fra Rævesand. Retur etter konserten. Buss-/ fergebillett er ikke inkludert i konsertbillett. Kr 150,- t/r. Barn under 12 gratis. MØT OPP TIDLIG!

Vi oppfordrer alle til å ta vår transport, da det er relativt få gode båtplasser på Merdø. For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga.

Til Arendal kirkegård
Ingen spesiell transport. Ta vanlig buss fra byen – eller bil (det finnes en del parkeringsplasser). Det beste er kanskje bare å gå opp fra sentrum, det tar ca 15 minutter.

MF Kolbjørn III seiler hvert 20. minutt fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge frem til kl. 03:00 (onsdag–lørdag).

Tromøyferja seiler kvart over og kvart på fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge fram til kl 03:00 (onsdag–lørdag).

For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga.

Her skjer det i 2019:

Canal Street-kontoret

I Bankgården finner du alle Canal Street sine kontorer. Festivalkontoret, presseakkreditering, frivilligakkreditering, bongsalg og festivalledelsen. På festivalkontoret bytter du billetter til festivalbånd! Du kan også kjøpe årets t-skjorte her.

Arendal kirkegård

Kirkegårdskonserten – stemningsfull festivalstart. I år med Kari Bremnes.

Merdøkonserten

Sommerstemningen slår til for fullt med konsert på idylliske Merdø! Vamp er klare – er du?

Hovedscenen

Hovedscenen er på Sam Eydes plass, utenfor Arendal kultur- og rådhus.

Banken scene

I Bankgården er det temakvelder! Torsdag: bokbad, fredag: hardrock, lørdag: country.

Jazzscenen

På Clarion Tyholmen Hotel finner du festivalens jazzscene. Etter at konsertene der er ferdige for kvelden fortsetter nattelivet med DJ og jam. Her syder det!

BarneStreet

Hver formiddag under festivalen er det full rulle for de minste med BarneStreet! Det starter onsdag på Kanalplassen, men i år tas hele byen i bruk – se hele BarneStreet-programmet her!

Pollenkonserten

Pollenkonserten – konsertene! – lørdag er populære for hele familien. To scener med musikk for den yngre garde, og båtscenen på Boy Leslie med toner for den litt mer voksne lytterskare.

Del på: