Party på Arendal kulturhus! Vi kliner til med en spennende nysatsing, på sein kveldstid og nattestid: NIGHT SESSIONS. 3 scener, en fantastisk line-up, groovy rytmer og et transformert kulturhus du knapt vil kjenne igjen!

Solveig Andersen er gjest på jamsession åpningskvelden onsdag 25. juli.

Hør ellers på denne artistlista:
Raul Midon (US), Christiansand String Swing Ensemble, Bugge Wesseltoft, Megafon (DK), Jah Ark Manifest feat. Admiral P & Nico D, Monica Heldal, Randy Pavlock (US), Hanne Kolstø, Rolf Kristensen, og Arendals egen Solveig Andersen! (De tre siste er nye slipp i dag – se egen pressemelding). Pluss 4-5 Dj’s som ennå ikke er klare.

Vi starter allerede onsdag 25. juli med en forrykende Special Opening Night:

Kl 2100 – dørene åpner
Kl 21.30 – Canal Street Bestillingsverk 2012 ved Christiansand String Swing Ensemble m/ utvalgte strykere og solister fra Kristiansand Symfoniorkester. I Store Torungen. Vi feirer bestillingsverket og festivalåpning med et Åpningsparty direkte etterpå.
Kl. 2300 – Megafon (DK) – forrykende og absurd dansk balkanjazzrock i Buen bar & showcase
Kl 23.30 – Raul Midon (US) – fantastisk amerikansk funksouljazz i Store Torungen
Kl 00.30 – Megafon (DK) i Buen
Kl 01.00 – Jamsession m/ Canal Street Husband & Solveig Andersen

Hele tiden: Backstage Bar & grill m dj’s (ute foran kulturhuset)

Torsdag 26. juli Kl. 23 – 02.00:
Kl 23.00 – Dørene åpner / Kl. 23.30 – Hanne Kolstø (Buen showcase & bar) / kl. 24.00 – 0.200 Jamsession m/ CS Husband & Monica Heldal & Jah Ark Manifest feat. Admiral P & Nico D
23.00 – 02.00 – Backstage bar & grill m/dj’s

Fredag 27. juli kl 23 – 02.00
Kl 23.00 – Dørene åpner / Kl. 23.30 – Randy Pavlock (US) (Buen showcase & bar) / kl. 24.00 – 02.00 Jamsession m/ CS Husband & Rolf Kristensen m.fl / tba
23.00 – 02.00 – Backstage bar & grill m/dj’s

Lørdag 28. juli kl 23 – 02.00
Kl 23.00 – Dørene åpner / Kl. 23.30 – TBA (Buen showcase & bar) / kl. 24.00 – 0.200 Jamsession m/ CS Husband & Bugge Wesseltoft & friends
23.00 – 02.00 – Backstage bar & grill m/dj’s

Kulturhuset transformeres!
Night Sessions vil sette sitt definitive preg på Arendal Kulturhus og er ment å gi Arendal et helt nytt totaltilbud av konsert, klubb, avslapping og mingling etter en lang festivaldag. Party og treffsted, litt vintage backstage-preg med store muligheter for å påtreffe artister, festivalfolk, sommergjester og byens nattløver i skjønn partystemning! Dette må du definitivt oppleve!

Vi etablerer en stor utendørs Backstage bar & grill med sløy & uptempo nattemusikk fra et knippe utvalgte dj’s. Vi omskaper Buen kafe til en gnistrende showcase og dancefloor og Store Torungen til en live – scene av internasjonalt format. Et totalkonsept du vil elske! Her vil det skje noe hele tiden, men også en liten bortgjemt lounge vil vi finne en plass til, hvor du kan få en matbit og en rolig prat.