UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark og arrangeres i år for fjerde gang. Scenen er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sør-norsk jazzsenter, – samt Ungdommens kulturmønstring og Kulturkort for ungdom. Årets UnderStreet kan du oppleve på vår vakreste scene i bakgården på fagforeningens hus.

Dette er fjerde året vi arrangerer UnderStreet. Tidligere års deltakere har vært for eksempel Erlend Lehland sekstett, Ask og Machine Birds. Tidligere vinnere er Synne Sanden, Wango og Elly Marvellous (bildet). Spredningen innen musikalske sjangere er bred.

Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på:
Egenprodusert musikk, tekniske og improvisatoriske ferdigheter, kreativitet, originalitet og fremføring. Det vil bli kåret en vinner som får opptre på hovedscenen i 2013 og markedsføres som ”Vinnerkonserten UnderStreet 2012”.
Framførelsen på talentscenen vil vurderes og juryeres av en fagjury bestående av profesjonelle musikere og fagfolk innenfor musikkbransjen.

Vil du delta?
Da er du mellom 15 – 25, – og er bosatt på Sørlandet eller Telemark? Solist eller som band. Send 2-3 lydfiler og en kort presentasjon på mail til nils@canalstreet.no innen 20.06.2012.
Merk med UNDERSTREET!