Gruppelederne fikk en svært hyggelig opplevelse i øsende regnvær på St. Hansaften. Vi hadde en intern kakebakekonkurranse og delte ut rykende ferske godsaker og nytrykkede programmer for festivalen på Kanalplassen i Arendal sentrum. Masse hyggelige mennesker ga oss en skikkelig kickstart når vi nå går løs på de siste ukene før Canal Street. Det blir mye jobb & moro! Les kakebeskrivelsen her!
Etter sigende er det uenighet om hvilke av kakene som vant.
Jazzfyr i søt drakt: Festivalleder Mats Aronsen hadde kreert et marsipankledd jazzfyr som rommet alskens herligheter. Det saftigste sukkerbrød var lagdelt med den mykeste fløtekrem med søte lag av røde bær mellom seg.
Fyr-au-chocolat: Anne-Karin Marcussen Møller i serveringsgruppa sitt vakre relieff av Torungen fyr skjulte munnfuller med oboy-smakende herlig kake. En favoritt hos barna.
Canalcookies: Konferansier og forskningsansvarlige Hanne Juul hadde kunstferdig brukt silhuetten av fyret og dekorert de velsmakende kakene i blått og lilla. Satt pris på av små og store!
Konsertkaken: Lisa Berg-Hornnes i pressegruppa bidro med en hel konsert på bølgende, myk og saftig mørk sjokoladekake. Myke bamsemumspublikum overvar en konsert på den azurblå konsertscenen!
Boogiebrownies: Silje Hauglands syndige mørke ruter, hadde et musikalsk tilsnitt med g-nøkler, noter og stiliserte hodetelefoner som pynt.
Smagen e’ som bagen. Det er umulig å kåre en vinner. Mon tro om dette ikke burde bli en tradisjon?