I år trenger vi flere frivillige! Bli med og oppleve en fantastisk uke sammen med oss! Canal Street består fordi publikum vil høre konserter og fordi en hel stab av frivillige gjør det mulig. Frivillige deler generøst av sin fritid og gjør en kjempeinnsats. Men de frivillige sier at de også får massevis tilbake.

Canal Street trenger flere frivillige! Billettsalget går svært bra! Vi har solgt dobbelt så mange billetter som i fjor på dette tidspunktet. Vi er kjempeglade for dette. Festivalen består av en rekke enkeltpersoner som gjør en kjempeinnsats for festivalen. Men vi tror at Canal Street også gir opplevelser og minner for livet. En frivillig blir tilbudt festivalpass til seg selv, en del rabatterte billetter, kick off party før festivalen, lunsj / middag på vakta si, stabsfest etter festivalen, stabspriser under festivalen og en mengde gode konserter!

Så dersom du vil svette litt ved å sette opp scener (rigg), treffe mange tørste og lykkelige mennesker (servering), kjøre ting, tang og artister (transport), være med på elleville spillopper for de små (BarneStreet) eller sørge for at artistene også har det bra under festivalen (artistkontakt) er du hjertelig velkommen!

Meld deg på eller få informasjon på: frivillig@canalstreet.no

Del på: