Konserter gir en følelse av å oppleve noe for første gang. Det er ferskvare som en nyter der og da. Det er magiske øyeblikk der en nesten mister pusten. Det er mennesker som er i fellesskap og det er musikk. Noen ganger er det faktisk førstegangsopplevelser – sånn som bestillingsverket. Det er en helt spesiell følelse av å faktisk være de aller første menneskene i hele verden som opplever et verk. For aller aller første gang. I år er bestillingsverket ved Christianssand String Swing Ensemble. Vi gleder oss til å høre verket – noe helt nytt og skapt!

Christianssand String Swing Ensamble fremfører sitt verk «Etterskjelv» i Arendal Kulturhus onsdag 25. juli kl. 21.30.

Bestill billett

Når CSSE i år skriver kapittel 13 i krøniken står de også foran sin største oppgave noen gang i det de presenterer sitt nyskrevne verk «Etterskjelv» på Canal Street 2012. I «Etterskjelv» har ensemblet blandet sitt eget brygg av råhet, frekkhet og melankoli, alt konstruert ut i fra sin egen lille verden. Et forrykende nytt univers som verken øyne eller ører tidligere har observert vil presenteres for publikum fra det visjonære ensemblet. En musikalsk ekspedisjon ut i ørkenjazz, trapestakter i høye svev, snødekte topper, og mørke skjebner preget av suksess og tragedie, forenes med CSSEs energiske varemerke.

CSSE:

Miguel Emilio D. Steinsland – hovedvokal
Brynjar Rasmussen – klarinett, vokal
Marius Tobias Hoven – trombone, vokal
Per Einar Watle – gitar, vokal
Jarle Storløkken – gitar, vokal
Eirik Are Oanæs Andersen – kontrabass, vokal

Stig Thoresen – lyd

Medvirkende 25 juli:

Sigrid Moldestad – vokal, fiolin
Ingrid Holmen – fløyte
Sissel Morken Gullord – horn
Marius Haltli – trompet
Henning Seldal – melodisk perkusjon
Marius Røe Nåvik – fiolin
Hanne Skjelbreid – bratsj
Kaja Fjellberg Pettersen – cello
Isa Caroline Holmesland – fiolin
Jan Erik Holto – lys/dekor

http://www.stringswing.no/

Del på: