Sommersesongen og badelivet er på sitt toppunkt under Canal Street og mulighetene for et forfriskende dypp er mange. På enkelte konserter er det nesten påbudt med et lite bad.

På Knubben fredag 27. juli vil et stup være mulig. På Merdø torsdag 26. juli vil BarneStreet gi plaskemuligheter når Lady Moscow tar av. Ellers byr bystranda i Arendal både artister, frivillige og publikum på maritime pauser i festivalen – midt i bykjernen.

Her er en oversikt over typiske badekonserter:

  • Torsdag 26. juli kl. 12.00 på Merdø med Lady Moscow.
  • Fredag 27. juli kl. 14.00 på Knubben med The Real Thing.

Vi Arendalitter vil jo ta «båden på sjøen» hvis vi skal ha litt vann på kroppen. Dersom du ikke er reder, så er det mulig å ta en dukkert på Bystranda midt i Arendal sentrum, ta en båt til Merdø for et bad på dagtid eller benytte noen av friarealene i området (Stølsvika på Hisøy er et eksempel).

Et bad om dagen forlenger festivalen. 🙂

Del på: