BarneStreet er barnas festival i festivalen. I år er den mer ELLEVILL enn noen gang. Det hele starter med Parade med Bare Barn Band.

Det tar av! Vi har Lady Moscow på Merdø som er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet. Det fortsetter med Gdank Bonk som består av Tom Rudi Torjussen og Arild Nyborg som begge spiller trommer/perkusjon i et forrykende samdunk på instrumenter du ikke engang ante eksisterte. Det blir rytmeworkshop med afrikanske aner av med Djembe. Den lokale sjørøveren Knut Elvik vil på tokt til konsert på Merdøferja.

Nesten alle arrangementene er gratis. Canal Street mener barn fortjener musikk med kvalitet – de hører også forskjell. Kvalitet har vi satset på.

Tidlig krøkes heter det. Canal Street har alltid satset på de kommende generasjoner. I år er samlebetegnelsen på det musikalske innholdet «ellevilt». Når en ser barn ta av til musikk, ønsker vi voksne ofte at vi ikke var så kontrollerte og bundne. Det å danse løs, hoppe og synge av full hals – det er noe vi sjelden gjør sånn uten videre. Dette ligger som et bakteppe for årets program for barna. La dem være elleville!

Kvaliteten er også et fokus i BarneStreet.  Barn gjenkjenner kvalitet. Som voksne er vel det musikalske øret fordelt ujevnt. Det vil derfor være små ører som lytter finstemt til musikk og oppdager umusikk. Derfor har vi hyret inn musikere som har en kvalitet vi er stolte av.

Til sist er det et poeng at det ikke skal koste skjorta. Altfor mye blir dyrt når det rettes mot barn. Derfor håper vi at mange vil ta ungene sine med på BarneStreet.  Vi ønsker at de skal oppleve musikken – like magisk som på voksenkonsertene.

Ha ellevill festival alle sammen!