Lær mer om musikkbransjen, få litt inspirasjon, lær litt om historiene bak, få påfyll og utvid horisonten din!

I løpet av uka vil en kunne lære om Hanne Kolstø sin særegne og spesielle samplingteknikk, møte forfatterne Håvard Rem og Anders Odden, overvær et møte mellom Arild Andersen og journalist Børge Tronrud eller hør Amund og Henrik Maarud snakke om norsk blues. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street og talentutviklingsprosjektet Rytmisk Fabrikk. Ta en tur på Munkehaugen Kultursenter og gi litt næring til de små grå.

MUSICIANS MEETINGS 2012:

Onsdag 25. juli
Kl. 16.00
Hanne Kolstø Workshop i sampling og loopmaskin.
Sted : Munkehaugen Kultursenter

Torsdag 26. juli
Kl. 16.00
Møte med forfatterne: Håvard Rem og Anders Odden.
Sted: Munkehaugen kultursenter

Torsdag 26. juli
Kl. 17.00
Arild Andersen møter Børge Tronrud, skribent bl.a. i  Jazznytt.
Sted: Munkehaugen kultursenter

Fredag 27. juli
Kl. 16.00
Amund Maarud og Henrik Maarud om ny norsk blues m.m.
Sted: Munkehaugen kultursenter

Fri inngang.
Besøksadresse Munkehaugen kultursenter, Munkegt. 4, 4838 Arendal

RYTMISK FABRIKK

Rytmisk fabrikk er et talentutviklingsprosjekt som har som formål og hjelpe unge talenter videre og  ble startet opp i 2010 med Tom Rudi Torjussen som prosjektleder. Prosjektleder er i dag Ole Johan Lillegaard. Munkehaugen Kultursenter og Rytmisk fabrikk er blitt et viktig ressurs senter for unge talenter og artister i Aust Agder. Det er et tett samarbeid med «Sørnorsk kompetansenettverk for rytmisk musikk» (SØRF, Sørnorsk Jazzsenter og Telemarkfestivalen).

www.rytmiskfabrikk.no 

Del på: