Canal Street er sertifisert som klimanøytrale gjennom CO2 Climate Certificate som utstedes gjennom FN! Canal Street har vært klimanøytrale de siste 6 årene. Vi ønsker å ta vare på miljøet.

Vi jobber iherdig før, under og etter festivalen for å tilfredsstille de krav som stilles, skaffe økologisk produkter og etterlate så få arr i naturen som mulig. Publikum vil blant annet få servert økologisk mat under hele festivalen! Dette er vi stolte av. Det krever en ekstra innsats av oss som absolutt er verdt det. Å ta vare på miljøet er helt nødvendig.

Canal Street er sertifisert som klimanøytrale gjennom CO2 Climate Certificate, som utstedes av FN og er en del av Kyoto-avtalens tiltak for å redusere klimautslipp. Det vil si at totaliteten av utslipp fra artister, publikum, generelt avfall mm. blir vurdert ut fra The Greenhouse Gas Protocol. Dette er noe som er viktig for Canal Street.

I tillegg til dette har Canal Street servering av kun økologisk mat under konsertene. På Sam Eydes plass vil en kunne få i seg litt føde med litt bedre samvittighet. Vi er glade for at Buen resturant på Kulturhuset har jobbet iherdig for å få til dette.

God apetitt og god festival!