Gårsdagen var utrolig! Og det samme blir festivaldagen i dag. Du kan nyte jazz i gatene, dra på Merdørock for barna, sende tenåringene og de som føler seg slik på Gabrielle og Admiral P. Det er Inger Marie, Under Streeet og det er litteratur jam. På hovedscenen er det Monica Heldals vakre stemme, som går over i rocka blues med Amund Maarud. Til slutt tøff rock fra trøndelag: DumDum Boys! Sist er det ultrakule Nigh Sessions. Heldal, Jah Ark Manifest, jam session og Hanne Kolstø! Vi tar over sommernatta!

Torsdagen blir knall! Det vitner artistrekka om!

Til brunchen kl. 12 kan du kose deg med gratiskonsert med Decoy på Poppes plass. Et spennende lokalt band med dype røtter i Arendals jazzmiljø.

Deretter blir det pirattokt på Merdøferja når BarneStreet setter kursen mot Merdø. Dette kommer ungene (og de voksne) til å digge! Lady Moscow er bare elleville! Humør, en dose galskap og kreativitet gjør at folk alltid danser på konsertene deres – en må bare.Ta med hele familien og få en spennende opplevelse.

På land blir det dag to av talentscenen UnderStreet i Bakgården. Fra kl. 14 kan du nyte unge, utrolig dyktige artister som kjemper om å vinne booking på neste års hovedscene. For de litt eldre blir det årgangsjazz med Lillegaard Trad Band på PLankemyra bo- og omsorgssenter kl 12.

Senere i Bakgården, kl. 18, blir det nydelig musikk med «vår egen» jazzstjerne Inger Marie Gundersen, og hennes eminente band; Rasmus Solem, Ole Kelly Kvamme, Tom Rudi Torjussen og Per Willy Aaserud.

Sam Eyde kvelden starter med en ungdomskonsert med Gabrielle og Admiral P, det blir en alkoholfri hitparade for tenåringer i alle aldre! Få også med deg de kule ukulelejentene i Humming Hearts, som er oppvarmingsband.

Det blir en topp rekke på Sam Eydes. Kul og ny stemme fra Monica Heldal. Hun har fått skamros for sine festivalopptredener hele sommeren. Så kommer Amund Maarud og det kommer dere til å merke. Dette er rocka blues som svir! Deretter kommer en av norsk rock sine perler – DumDum Boys. Splitter nytt album har de og!

Gårsdagens Night Sessions på kulturhuset var en heidundrenes suksess! Og kvelden i kveld blir ikke dårligere, hør bare her: Monica Heldal har varmet opp på hovedscenen og kommer til å rocke Buen. Jah Ark Manifest kommer for å gi oss reaggea, karibisk stemning og positive vibber. Dette blir helt utrolig kult, du har ikke opplevd maken i Arendal før!

Hanne Kolstø har rykte på seg for å fascinere live med sin skjødesløse omgang med loop-station, det blir sampling på høyt nivå. Kvelden avsluttes med jam session, og der vet man jo aldri hvem som kan komme…

Del på: