Lørdag og festivalens siste dag! Nå er det bare å ta ut de siste kreftene på Night Sessions! Vi har Bugge Wesseltoft med oss på jamsession. Vi elsker Bugge og vi tror han liker oss litt også! Det blir en av Afrikas mest spennene stemmer med Busi Ncube! Alt er duket for en fabelaktig avslutningsnatt på festivalen. Dj`s Backstage Bar vil naturligvis holde det gående. Vi tar den helt ut denne natten!

  • Kl 23.00 – Dørene åpner
  • Kl. 23.30 – Busi Ncube (Buen showcase & bar)
  • Kl. 24.00 – 0.200 Jamsession m/ Bugge Wesseltoft & friends
  • Kl. 23.00 – 02.30 – Backstage bar & grill m/dj’s

Bestill billett: 

Artistene:

Bugge Wesseltoft
Bugge! Endelig tilbake på Canal Street! En av våre mest spennende musikere, en av norsk musikks fremste fornyere, og internasjonalt aller mest kjente jazzmusikere. Overrasker stadig, og gleder et stadig større publikum. Nå aktuell med det kritikerroste og utrolig vakre albumet Songs.

Busi Ncube
Busi Ncube hører til blant det sørlige Afrikas mest spennende stemmer og er en profilert musiker i sitt hjemland Zimbabwe. Hun har delt scene med Miriam Makeba, Youssou n’Dour, Marie Boine og mange fler. Her i Norge stiftet vi først bekjentskap med henne som frontfigur og vokalist i den multinasjonale gruppen Women’s Voice. Nylig flyttet Busi til Norge for å bygge opp et nytt band og komme nærmere drømmen om å etablere seg på det europeiske markedet. Forvent en tett fusjon av tradisjonell musikk fra Zimbabwe, sørafrikansk populærmusikk, jazz, rock og funk!

Vi tar av i kveld!