Night Sessions er Canal Street-nattens musikalske satsing på Kulturhuset i Arendal. Her er det party, jamsession, konserter, dans, en matbit og mingling. Raul Midòn, Megafon og Jamsession med Solveig Andersen. Slipp deg fri – det er festival.

Kl. 20.30 – dørene åpner
Kl. 21.15 – Canal Street Bestillingsverk 2012 «Etterskjelv» ved Christiansand String Swing Ensemble m/ utvalgte strykere og solister fra Kristiansand Symfoniorkester. I Store Torungen. Vi feirer bestillingsverket og festivalåpning med et Åpningsparty direkte etterpå.
Kl. 22.45 – Megafon (DK) – forrykende og absurd dansk balkanjazzrock i Buen bar & showcase
Kl. 23.40 – Raul Midon (US) – fantastisk amerikansk funksouljazz i Store Torungen
Kl. 01.00 – Jamsession m/ Canal Street Husband & Solveig Andersen

Hele tiden: Backstage Bar & grill m dj’s (ute foran kulturhuset)

Raul Midòn

Første gang i Norge: Raul Midòn (US), New York-basert fenomen av en sanger og gitarist. Vi er stolt over å kunne presentere denne fantastiske multibegavede artisten på Canal Street! En sensasjon av en sanger og gitarist i det helt store format. Vi slipper han løs allerede på åpningskvelden!

Megafon

Canal Street presenterer Nordic Gypsy Disco Metal: Megafon krysser flere sjangre enn en egyptisk nomade når på et helt liv. Balkan-møter-nordisk folkesang-møter-mellomøstlig bazar-møter-metal-møter-disco.

Jamsession med Solveig Andersen

Vi har gleden av å la Solveig Andersen fra Arendal starte natten under Canal Street. Hun har en sterk stemme som har blues, soul og jazz i seg. Her er det bare å hive seg inn i natten!