Night Sessions på torsdag har jamsession der Jah Ark Manifest spiller det heftigste av det heftigste innen reggae blandet med hip-hip. Hanne Kolstø er dronningen av sampling og konsertene hennes er som å følge en komponist i arbeid. Veldig spesielt og kult! Monica Heldal er et stjerneskudd med fantastisk stemme. Hun har fått glitrende godord på alle spillejobber i sommer. Dette er natten vi spår det vil snakkes om i lang tid.

Kl. 23.00 – Dørene åpner
Kl. 23.30 – Hanne Kolstø i Buen showcase & bar
Kl. 24.00 – 02.00 Jamsession m/ CS Husband & Monica Heldal & Jah Ark Manifest feat. Admiral P & Nico D
23.00 – 02.00 – Backstage bar & grill m/DJ’s

Disse kommer til jamsessions:

Jah Ark Manifest

Det blir reggae, karibisk stemning og positive vibber når Jah Ark Manifest spiller på Night Sessions. Det er et band med en misjon: å spre reggae-musikken over det ganske land. De er mer enn et band – de er et kollektiv. Disse musikerne har klart å danne et nettverk knyttet opp mot hip-hop-miljøet, som fremmer denne eksotiske sounden.

Hanne Kolstø

Canal Street har i 2012 gleden av å kunne presentere fantastiske Hanne Kolstø. Hanne kommer fra Sunnmøre, men har hatt base i Kristiansand i en årrekke og har blant annet vært student på rytmisk linje ved musikkonservatoriet på UIA.

Monica Heldal

Canal Street er utrolig spent og glad for å presentere dette supertalentet fra Bergen! Hun er i ferd med å gjøre seg bemerket nasjonalt og internasjonalt, til tross for sine knapt 21 år! Hun er rett og slett en flott gitarist, låtskriver og artist i folk- og countrybluessjangeren. Som hånd i hanske for Canal Street. Vi gleder oss!

DJ’s backstagebar

Det blir groovy og kule rytmer til langt på natt!
Velkommen til Night Sessions! Slipp deg fri – det er festival!

Del på: