Vi har sponsorer og vi har artister – men ikke ofte i samme person. Gardians består av musikere fra sjøforsikringsselskapet GARD. Kanskje er dette fremtiden? Kanskje blir det å spille i jazzband alternativet til Birken og bedriftsfotballen? Det blir sikkert færre skader! Vi gleder oss i alle fall!

I sjøforsikringsselskapet Gard finnes det et levende internasjonalt musikkmiljø som skaper liv og stemning. Et av bandene er Gardians, et band som spiller glad latinoinspirert musikk og som også er klar for Canal Street i år.

Gardians

Navnet Gardians kommer fra Camargue, Provence i Sør-Frankrike. En Gardian er en cowboy eller vokter til hest og gir bandet et navn som reflekterer bedriftens navn og et element av latinkultur.

Repertoaret dekker klassikere fra Santana, tangoens Astor Piazzola og salsaens Tito Puente, men inkluderer også pop- og jazzlåter som pakkes inn i latinodrakt ved hjelp av ingredienser som congas og annen latin perkusjon, tangoinspirert trekkspill og klagende elektrisk latinogitar samt vokal på engelsk, spansk og fransk.

Bandet henter inspirasjon til sine opptredener i sin internasjonale bandsammensetning og består står i dag av Andres Duran (perkusjon), Roar Larsen (trekkspill), Sandra Guiguet (vokal og rytmeinstrumenter), Wenche Dahle-Olsen (vokal og rytmeinstrumenter), Yuen Ying Tam (keyboard) og Jens Martinius Nilsen (gitar), Andreas Roppestad (trommer) og Flemming Halberg (bass) som er musikalsk leder og Gards faste rørlegger.

Se dem på Poppes plass fredag 27. juli kl. 12.00.
Et av festivalens mange gratis og trivselsskapende arrangementer i byen!

Del på: