I Bakgården vil en få mulighet til å få med seg talenter – deriblant vil en finne unge med spilleglede og potensielle storstjerner. I dag presenterer vi Ambitus som er en gruppe bestående av musikkelever fra Dahlske videregående skole. Et fyrverkeri som gjør gjør at en må skjerpe seg for å med seg alle detaljer.

Dette er et lite fyrverkeri av moro og originalitet. Gruppa ble satt sammen i forbindelse med Ungdommens kulturmønstring (UKM) i 2012. Festivalsjef i Canal Street Mats Aronsen ble svært imponert av hva bandet presterte under UKM fylkesfinale i Arendal og tok ut bandet til å spille på festivalens talentscene UnderStreet. Bandet har aner i Lillesand.

Bandet består av Cristina Victoria Sepulveda Torp, Johannes Wilhelm Rønnevig, Martin Birkedal, Sverre-Mangor Innjord, Torbjørn Sebastian Aanonsen og Øyvind Skjerdal.

Bandet opptrer onsdag 25. juli i Bakgården i fagforeningens hus.

Del på: