Canal Street har et langt og nært vennskap med Guro von Germeten som artist. Med et rødt trekkspill gir hun oss balkantakter, pop og lidenskapelige chansons fremført med en stemme som har fløyel og opera i seg!

Guro von Germeten & Schwindelfrei Orchestra

Guro von Germeten, «hun med det røde trekkspillet», hylles av store tyske aviser som det beste Norge har levert utover oljen, av Kongsberg Jazzfestival som en av de mest orginale artister i norsk og europeisk musikkliv, og av Bylarm som elektrisk, kraftfull og dramatisk. Hun leverer egenkomponerte låter i en smakfull og organisk miks av vintage jazz, balkanske takter, smektende popmelodier og lidenskapelige chansons.

«Come Stand Before Me er blitt til på mine mange reiser alene rundt i Europa: Frankrike, Tyskland, Russland og Sveits. Inspirert av stedene jeg har besøkt leker jeg meg like mye med sjangere som på Bad Dreams and Good Nightmares, men resultatet er blitt enda mer personlig, skjørt, flørtende og melankolsk. Tekstene handler om lengselen etter- og ensomheten ved å velge musikken, og med de har  Come Stand Before Me blitt en tempramentsfull plate om å finne den og det rette.» – Guro von Germeten