BarneStreet presenterer Kelly Med Gnelly fredag 26. juli kl. 11.00 på Kanalplassen. Dette er Ole Kelly Kvamme og bassen hans. Det er moro, det er skrøning og kvalitetsmusikk i samme åndedrag. Ole Kelly er en skikkelig trivelig fyr, mens Ola Gnelly (bassen) er litt mer rampete og uforutsigbar. Vi kan ikke annet enn å kalle det jillt!!!!

Her møter dere sørlands-musiker Ole Kelly Kvamme, sammen med Ola Gnelly (Kelly’s gnålete tvilling/hemmelige venn?), og blant annet en 150 år gammel kontrabass. Kan det være at Ola Gnelly bare gnåler, og er frekk, eller er han litt morsom også? Og klarer Ole Kelly å få den gamle kontrabassen til å fortelle sine historier?

Barna tas med inn i ulike stemninger, presentert av Kelly, eller var det Gnelly, med og uten kontrabass, og kanskje det dukker opp en funky elbass også?

Ole Kelly Kvamme er fra Arendal, og er utdannet førskolelærer og har musikk mellomfag. Han er blant Sørlandets travleste musikere, og har i en årrekke turnert både lokalt, nasjonalt og også internasjonalt. Han har til nå blant annet vært på elleve Asia-turneer, flere Europaturer, og spilt over 150 konserter i barnehager for Rikskonsertene og Musikkens Venner med konserten OKEI POSTEI.Ole Kelly har jobbet med barn med spesielle behov, og vært ansatt i barneavdelingen på sykehuset. Han har også jobbet noen år som førskolelærer ute i barnehager, da med fokus på musikk. Ole Kelly har så langt medvirket på over 40 CD-utgivelser, og er ellers en fast musiker i Canal Street, som husbandleder der. Ole Kelly underviser i bass på Dahlske videregående skole og Universitetet i Agder. Han jobber også i Aleris ungplans lydstudio i Froland Verk, og har lang og bred erfaring som musiker og pedagog i mange settinger.

(Omtale fra Rikskonsertenes Barnehagekonserter)

Merk at dette er en konsert som erstatter Good Time Charlie som står i programmet. Denne måtte dessverre gå ut.

Del på: