Sist gang Bigbang spilte på Canal Street danset jeg på et sponsorbord på slutten av konserten. Hadde jeg hatt et bord i nærheten i kveld, så hadde jeg jammen gjort det igjen. Anført av en Øystein Greni i knallform avsluttet Bigbang fredagens hovedkonsert med en festkonsert.

«Selve symbolet på norsk rock»,  «Norges beste liveband». Bigbang har mye å leve opp til, og på Sam Eydes plass på fredag var vi allerede ganske oppgira etter en fabelaktig Datarock konsert.

Øystein Greni og compani kom rett fra Arild Andersens fremføring av Sagn inne i kulturhuset, og var tydelig imponert over hva de hadde sett og hørt. Greni dedikerte likesågodt låta Wild Bird til Arild Andersen, og la samtidig til hvor koselig de hadde det i Arendal og på Canal Street. Og med Wild Bird kunne vi endelig få synge med, og gjenoppta dansing og hoppingen vi var så godt i gang med for litt siden.

Det var en god blanding av nye gamle låter, vi fikk høre tittelsporet fra den nyeste skiva The Oslo Bowl (i flere versjoner), men også de gode gamle låtene som Long Distance Man, Something Special og To the mountains.

Det er noe spesielt å se hele Sam Eydes full av glade, dansende og syngende mennesker. Og spesielt gøy blir det når bandet på scenen også har det feiende fint, noe de helt klart hadde i kveld. Etter å ha kommet dansende inn på scenen for ekstranummer måtte Øystein Greni rett og slett fortelle oss hvor glad han var for å spille i band, og takket oss alle for det. Ingen årsak Øystein, gleden er på vår side!

Og når Girl in Oslo skal avslutte det hele klarer Bigbang det Datarock ikke helt fikk til, nemlig å få hele Sam Eydes og Arendal til å hoppe med. Og når Øystein stagediver er det nesten så vi ikke vil slippe han, men ta han med hjem sånn at han kan spille for oss hele natten lang. Det får bli neste gang.

Hilsen Girl in Arendal – Lisa

Se flere bilder her

Del på: