Første booking til Canal Street 2014 er klar! Etter to dager med Under Street med mye talent samlet og et variert innhold bestemte juryen seg. Espen Larsen, leder av komiteen annonserte at Scarlet Sea hadde vunnet. Gratulerer!

Canal Street tok i dag kontakt med Torstein Hamran (17) i duoen Scarlet Sea for å ta en prat med vinneren av årets understreet.
Sammen med Elisabeth Hald Madsen (16) trollbandt de både publikum og juryen under understreet konserten.

Juryen tenkte på helheten når de valgte vinner. Potensiale, kvalitet og sceneuttrykk var viktig da de valgte Canal Street 2014 første booking.

Torstein sa at «det er en drøm som går i oppfyllelse», når vi spurte han om hvordan det er å få spille på Canal Street neste år. Han sa også at de var veldig glad for å bli valgt ut av så mange gode artister som opptrådde på årets understreet.

Torstein og Elisabeth går i samme klasse på Dahlske, og begynte så smått å spille sammen i mai i år og spilte sine egne sanger for publikum for første gang under årets Understreet.

«Det er konge å få en slik respons første gang vi viser oss frem for et publikum.»
Da vi spurte Torstein om hvordan det vil være å stå på Canal Street neste år å spille sier han at «Det vil bli helt sykt å spille på canal street neste år, vi skal begynne å øve ummidelbart.»

Canal Street vil med dette ønske Scarlet Sea hjertelig velkommen til neste års festival.