Violet Road innfridde og overrasket! De har image, de har stil og de ha karisma. Fansen var mange og Canal Street hadde mange ihuga fans som hyllet bookinga. Og det var både tøft og vakkert!

Se bilder fra konserten her

På Night Session varmet MEGAFON opp med en super spontankonsert før Violet Road satte i gang i Store Torungen. Selv om syngeglade Morten Abel spilte på hovedscenen, så hadde folk leita seg fram. Og flere kom til.

De er vanvittig tøffe. Man får lyst til å danse og det gjorde folk etterhvert. I tillegg har Violet Road dimensjonen sart og følsomt. Det overrasker kanskje enkelte. Tankene går til Chris Isaak sin slepne stemme! Med røde plysjgardiner og burlesk innredning som ramme, ble de eksentriske dressene og hatten fremhevet. Særpreget er besnærende og vi digget dem!

(Foto: May Elin Aunli)