I dag slipper vi vår første headliner! Det skjer på No9, og du er herved invitert til å være med på festen.

I dag kl. 11.30 på No9 starter vi nedtellingen til Canal Street 2014, og slipper de første artistene til neste års program.

Har du fulgt med på våre facebooksider, så har du kanskje fått med deg at vi de siste fire dagene har gitt daglige hint om hvem som er vår første headliner; amerikansk rockeikon, poet og forfatter som har hatt stor betydning og påvirkning på mange andre artister og kunstnere. Hvem kan det være? Debatten går livlig i kommentarfeltene…

Er du nysgjerrig foreslår vi at du legger lunsjen til No9 på Tyholmen i dag, da blir det også mulighet for å nyte vakker musikk til kaffen, når Matthew Omen tar med seg gitaren på scenen. Festivalsjef Aronsen lover spennende artister og kan også friste med en liten overraskelse.

I dag setter vi også festivalen i salg, og fram til jul er det nissepriser på både festivalpass og dagspass. Perfekt julegave til den som er glad i mennekser, musikk og magi.