Bli med på all moroa! Nå har påmeldingen som frivillig startet. Vær tidlig ute. Var du med i fjor? Har du lyst til å være med? Er du ny i byen? Elsker du musikk? Liker du å jobbe i team? Vil du prøve noe nytt? Har du et skjult talent? Canal Street er en gjeng med veldig forskjellige mennesker men med en ting felles: Vi elsker å lage festival! Meld deg på tidlig og få med deg all moroa som skjer før, under og etter festivalen!

23Canal Street er helt avhengig av en gjeng på nesten 300 frivillige som hjelper, rigger, veileder, gråter, fester og svetter sammen. Bli med!: Vi tilbyr frivilligfester, rabatter på billetter, T-skjorter og et unikt samhold i en fin gjeng!

Så dersom du vil svette litt ved å sette opp scener (rigg), treffe mange tørste og lykkelige mennesker (servering), kjøre ting, tang og artister (transport), være med på elleville spillopper for de små (BarneStreet) eller sørge for at artistene også har det bra under festivalen (artistkontakt) er du hjertelig velkommen!

Meld deg på eller få informasjon på: frivillig@canalstreet.no

Sommeren nærmer seg!

Del på: