Etter en fantastisk festival i 2013 var tid for både litt avslapping og kos… Nå er det vår, festivaltid er på gang igjen, og det er tid for fest! Lørdag 29. mars fra kl. 19:00 inviterer Canal Street til frivilligfest både for gamle og nye frivillige! Her blir det musikk, dans, mat, drikke og mye moro!

Stedet er gamle Turnhallen bak Arena amfi, – der det visstnok i gamle dager var både dans på lokalet, konserter og mye liv og røre! Vi synes det var på tide å frylle lokalene med musikk og fest igjen!

Er du en av våre trofaste frivillige, eller er du ny i år? Har du lenge hatt lyst til å være med i Canal Street – gjengen? Har du nylig flyttet til byen? Da MÅ du komme på fest!

Hvis du er ny – så registrerer vi deg rett og slett der og da!
Meld deg på til festen – til frivillig@canalstreet.no – i løpet av fredag 21. mars.

Fest med mat & drikke og musikk og alt er GRATIS!