I år inviterer vi på store opplevelser! Bare studer detaljene og helheten i festivalprogrammet 2014: Det ligger an til å bli en utrolig fin festival. Og med PATTI SMITH i spissen for et knallprogram selger vi billetter som aldri før!

Vi tar virkelig ut det store potensialet på våre mest spektakulære scener:
Anne Grethe Preus på Arendal kirkegård, Thomas Dybdahl på Lille Torungen fyr, Niko Valkeapää på Store Torungen fyr, Øystein Sunde på Buøya, Trang Fødsel fra flytende scene på Poppes plass, og Magnolia Jazzband på vår nye scene Lille Skottholmen.

Dette er Canal Street på sitt beste: Magi i møtet mellom artister og publikum på det helt ekstraordinære stedet.

På Hovedscenen på Sam Eydes plass har vi virkelig lagt oss i selen i år for å skape store musikkopplevelser, stor stemning og ekte Canal Street – magi! Først og fremst legenden PATTI SMITH selvsagt – det blir en opplevelse for minneboka. I tillegg den vanvittig bra rockeren LISSIE (US), live-fenomenet Violet Road, samt to sinnsykt bra prosjekter fra Bugge Wesseltofts Arendal Sessions: Danske Marilyn Mazur (med musikkvenner) og duoen Bugge & Nils Petter Molvær med et ekstremt tøft lag av elektronika-techno-jazzmusikere!

Og så masse annet hele uka selvsagt,… Bare se her:

CANAL STREET PROGRAM 2014

Tirsdag 22.juli
OFFSTREET mat & musikk på Store Torungen fyr m/ Niko Valkeapää, Tom Rudi Torjussen, Per Willy Aaserud

Onsdag 23.juli
Street Parade // Indre Torungen brassensemble på Poppes plass // Thomas Dybdahl på Lille Torungen fyr // Amund Maarud band «BlåPrøysen» på Flademoen, Tromøy // Arendal Sessions:  Arendal Big Band & Bugge Wesseltoft, Nils Petter Molvær, Lars Danielsson, Marilyn Mazur, Eivind Aarseth // Anne Grethe Preus m/ band på Arendal kirkegård // Elektronika jamsession Husbandet & Bugge Wesseltoft + guests på Kulturhuset

Torsdag 24.juli
Jazzbrønsj med Haug / Nyborg / Torjussen på Poppes plass // Talentscenen Understreet // Eivind Aarseth Sonic Codex Orchestra på Arendal kulturhus // The Real McKenzies (CAN) / Marilyn Mazur & friends /  PATTI SMITH  (US) på Hovedscenen, Sam Eydes plass // Jamsession med Husbandet & Bugge + guest på Kulturhuset

Fredag 25. juli
Jazzbrønsj på Poppes plass // Talentscenen Understreet på No9 // Jazzpicnic med Magnolia jazzband på Lille Skottholmen // Cæcilie Norby (DK) & Lars Danielsson (SE) project m/ guest Bugge Wesseltoft på Arendal kulturhus // Synnøve Knutsvik – Bugge Wesseltoft & Nils Petter Molvær – Violet Road – LISSIE (US) på Hovedscenen, Sam Eydes plass // Jamsession med Husbandet & Bugge + special guest på Arendal kulturhus

Lørdag 26. juli
Street Parade i sentrum // Jazzbrønsj på Poppes plass // Talentscenen Understreet på No9 // Øystein Sunde & Meget i Sløyd på Buøya, Eydehavn // Trang Fødsel på Poppes plass // Scheen Jazzorkester  + jamsession på Arendal kulturhus