Få med deg en eksklusiv før-festivalopplevelse av de helt sjeldne tirsdag 22. juli: eksotisk mat, fyret, havet, bading og konsert med den samiske artisten Niko Valkeapää! For første gang legger vi OFFSTREET – billettene i salg på Billettservice.

OFFSTREET har i mange år vært en halvoffisiell tjuvstart på Canal Street, og noen år har vi utlyst noen billetter til våre facebookfølgere. Arrangementet er en svært spesiell og eksklusiv blanding av deilig eksotisk mat, spennende musikk eksponert i havgapet, opplevelser på fyret, og hyggelig mingling med festivalens frivillige, sponsorer og artister. I år har vi for første gang lagt 25 billetter ut på Billettservice. For kr 570 + bill avgift kr 30 får du transport t/r fyret, mat og drikke (øl, vin m.v) og konsertopplevelse i en og samme pakke!

Og i år kan vi by på en meget spesiell artist:
Niko Valkeapää er Norges viktigste samiske artist, i generasjonen etter Mai Boine. I mer en ti år har denne musikeren og poeten krysset kunstneriske og geografiske grenser og laget en fantastisk og helt særegen blanding av stiler og sjangere. Han har etablert seg helt i front av samisk musikk og kunst og har har turnert hele verden, bl.a sammen med Per Willy Aaserud, trompet og keyboard, – og Tom Rudi Torjussen, trommer og perkusjon. Niko presenterer vi i en helt unik setting på Store Torungen fyr!

Transport m fergebåt går fra Pollen kl. 15 og returnerer ca kl. 22.
Det er også mulig for et begrenset antall båter å ta turen ut på egen hånd selvsagt.

Billetter her

Del på: