Matthew Fox sørget for sløy blues på Poppes plass i dag, til gjester på uterestaurantenes fornøyelse. Tenke seg til luksus, å kunne sitte og nyte et måltid eller en kald øl i skyggen, til lyden av fengende gitarriff og dyp bluesrøst.

Matthew Fox er en singer/songwriter med umiskjennelig Texas dialekt, som lager musikk med røtter i amerikansk roots tradisjon. Han har spilt på Canal Street flere ganger før, da med lokale Steinar Gregertsen.

Konseptet med gratiskonserter på offentlige steder er viktig for Canal Street og for Arendal by og dens innbyggere og besøkende. Det å la festivalen bli en del av bybildet slik at folk snubler over en konsert rundt et hushjørne, det skaper et fellesskap som inkluderer flere enn det betalende publikummet.

Dette fellesskapet dirret i den varme luften på Poppes plass i dag, når Mattew Gox sørget for gratis blues til folket!

Foto: Gerrick Robinson