Solen skinner og i dag er det hovedkonsert på Sam Eydes! Det blir bongsalg i år, og disse får du kjøpt på Festivalkontoret i forkant, og på Sam Eydes under konserten. Nytt av året er at du også kan bruke disse bongene på NightSessions på Kulturhuset etter at hovedkonserten er ferdig.

Bongene du kjøper i dag kan også benyttes på hovedkonserten på Sam Eydes i morgen, og på Night Sessions på kulturhuset torsdag, fredag og lørdag.

Ubrukte bonger refunderes, og dette kan du gjøre enten på Sam Eydes plass under konsertene, eller på Festivalkontoret. Siste frist for å få refundert bonger er lørdag kl. 16.00

Så varmt som det er nå er det viktig å få i seg nok væske! På Sam Eydes vil du finne flere vannkraner med friskt og kaldt drikkevann som du kan fylle opp glassene med (NB! ikke lov til å ta med seg flasker inn på området).