Dra tidlig på Fyrkonserten med Thomas Dybdahl på onsdag! Været er nyyyydelig, lite vind og badevannet lokker! Busser begynner å frakte dere ut til ferga fra klokka 13.00 på busstoppet ved Sparebanken Sør i sentrum! Transportbilletten koster 150 kroner tur-retur som inkluderer ferga og bussen. Konsertbilletten kan dere kjøpe på nettet eller på 7-Eleven. Vær tidlig ute… Konserten begynner 16.00!!! Detta blir stas! Det er faktisk så godt vær at dere må være forsiktige med å stumpe røyken i bakken der ute! Så fint vær er det:-)

Fyrkonserten i år med Thomas Dybdahl ser vi frem til! Hvorfor ikke gjøre det til en hel dag med bading, en picnic-kurv, gode venner og konserten som en dessert!

Fra klokka 13.00 kan dere komme dere utover. Transporten skjer med buss fra busstoppet i sentrum ved Sparebanken Sør. Bussen tar dere ut til fergs som tar siste «bidden». Det koster 150 kroner tur/retur for transporten. Ferga går hjem fortløpende etter konserten.

Billetten til konserten kan du kjøpe her

Ha en knall konsert på det vakreste stedet! Thomas Dybdahl er muligens Norges vakreste stemme så dette kommer til å bli noe helt spesielt!

Foto: May Elin Aunli

Del på: