Party på Arendal kulturhus! Vi fyrer løs med Backstage Bar for de som vil ha groovy rytmer inn i natten! Her går ingen å legger seg! Backstage Bar tar sikte på å levere en laidback atmosfære der man kan nyte feit musikk! Musikken vil også kunne danses til, noe som fjorårets gjester så definitivt gjorde! Onsdag, torsdag og fredag etter konsertene vil musikken fortsette her til de lyse nattetimer!

Festivalen fortsetter på Kulturhuset! Det blir dansbare rytmer og stas når et utvalgt knippe DJer drar oss videre i natten. Musikalsk så vil dere garantert få høre musikk av artister som Jerry Lee Lewis, Elvis, Beatles, Bob Dylan, Tom Petty og Rolling Stones. Det går også rykter om navn som Lee Hazlewood, Tony Joe White, The Box Top og Ike & Tina Turner – for å nevne noen. Dans deg gjennom Canal Street nettene i Backstage Bar!

Backstage Bar sitt program på Kulturhuset 

Onsdag 23. juli fra kl. 22.00

DJ Kaare GØYen: Kaare er fra Oslo, har spilt på plasser som Sosialen, Fiasco, Unholy, Funhouse, Garage og Devilles. Han har og spilt på Backstage Bar to år tidligere.

DJ Nils Erik: Nils, en bauta i Arendals musikkmiljø, er kjent fra band som 10 ft babies,, Rangers, Crazy hogs og Vikarbandet. Han er medsammensvoren med DJ ThomAce i Operasjon BARbaROCKA og Festival BARbaROCKA.

Torsdag 24. juli fra ca. kl. 23.30  (etter hovedkonserten)

DJ Geir «Geezer» Emanuelsen: Lokal helt som har spilt i band som GO GO Gorillas, Beat Tornados, Truck og Texas Twisters. Geir hadde stor suksess som DJ på fjorårets Backstage.

DJ Suzilla: Suzanne Aabel fra Oslo er kjent blogger, vært gjest på trygdekontoret, spilt på legendariske steder som Nylon Garage og Last train.

Fredag 25. juli fra ca. kl. 23.30

DJ Krüger: Har organsiert Ramones tiribute konsert på Rockefeller med kremen av norske musikere og utgivelse av cd ifb med dette. Han deltok selv på cden som kan oppleves på Wimp og spotify.

Dj ThomAce: Er organisator av Backstage bar. Har spilt på de fleste av Oslos rockeplasser i en årrekke. Driver Operasjon BARbaROCKA sammen med DJ Nils Erk

Foto: May Elin Aunli

Del på: