For en torsdagskveld på Canal Streets hovedscene! Etter en herlig utagerende start med The Real McKenzies var det kjærkomment å roe ned med en helt annen konsertopplevelse. Uten at det på noe vis ble stillestående med Marilyn Mazur på scenen!

Den danskamerikanske perkusjonisten regnes som en av de mest særegne stemmene i den nordiske jazzen, og formelig danser rundt i den store perkusjonsriggen sin. Merittlisten hennes er lang og imponerende. Flankert av eminente musikere som Bugge Wesseltoft, Eivind Aarseth og Nils Petter Molvær tok hun oss med inn i et univers av improvisatorisk, moderne jazz. Musikken skiftet mellom det følsomme og melodiske og det mer voldsomme og kraftfulle.

Publikum benyttet anledningen til å senke skuldrene, sørge for påfyll av svalende drikke i varmen og bare nyte nærværet av fantastisk musikk!

Foto: May Elin Aunli

Se flere bilder her