Kjære alle frivillige! Nå er det Kick Off for Canal Street 2014! Fredag samles vi til brakstarten på årets festival! Nesten 300 frivillige skal i år servere, geleide, vakte, hjelpe, smile og le. Alt for at publikum, sponsorer og artister skal få magiske øyeblikk og fantastiske minner.

Nå er vi endelig her!  Vi er en gjeng med  nesten 300  hjelpevillige mennesker som står klare og tripper etter å komme i  gang. Det  skal svettes, vi skal le, kose oss og glede dere  sammen med  publikum, sponsorer og artister. Det er hardt    arbeid, men det er jammen verdt det. Derfor er alle litt spente og  forventningsfulle på Kick Off.

I nesten en hel uke skal grønnkledde (grønt er nemlig årets farge på frivilligskjortene) fylle byen. Lurer du på noe, så kan du i år faktisk spørre en helt grønn en. Festivalleder Mats Aronsen er alltid først ute i årets farge.

På Kick Off møtes vi før festivalen, treffer kanskje noen vi ikke har sett siden i fjor, ønsker velkommen til helt nye frivillige, planlegger og får inspirasjon.

På en festival er det mange jobber som skal gjøres og alle blir viktige og nødvendige bidrag til at festivalen skal gå rundt. For eksempel er det noen som må printe billetter, noen må selge drikke, noen må vokte dyrt utstyr om natta, noen må holde vakt på konserten, noen må ta bilder, noen må passe på pengene, noen må rigge scenen og noen må passe på artistene og sponsorene. Men selv om det er mye jobb, så medfører frivilligjobbing samhold, bygging av nye vennskap, følelsen av å bidra med noe og ikke minst konsertopplevelser på Canal Street sine spesielle scener på øyer, skjær og i bybildet. Målet er at de frivillige også skal ha en fantastisk festival!

Så da starter Kick Off fredag 11. juli kl. 19.00 på Gjestebrygga. Velkommen til alle gamle og ikke minst nye frivillige!

Vi gleder oss ellevilt til å skape festivalmagi!

Del på: