I dag inviterer vi til familieettermiddag på Buøya med sjørøver og Øystein Sunde! I byen kan du få med deg StreetParade på formiddagen, og stor avslutningskonsert med Scarlet Sea og Trang Fødsel i Pollen på kvelden, samt jazzfest med Scheen Jazzorkester på kulturhuset. Det ligger an til en nydelig avslutningsdag på Canal Street.

Onsdagens StreetParade var en deilige affære, og vi vet at det ikke blir noe dårligere i dag. Sol, sommer, festlige paraplyer og feiende flott musikk! Den starter kl 12 fra Torvet.

Fra kl. 15 kan du ta med deg hele familien og gjerne enda flere også, til Buøya på Eydehavn. Ta gjerne med deg et pledd, en piknik-kurv og badetøy, for på Buøya er det god boltreplass og en fin barnevennlig sandstrand. Sjørøveren fra Merdø kommer på besøk for å underholde små (og store), og fra kl. 16.30 kommer Øystein Sunde & Meget i sløyd. Billetter fåes kjøpt på stedet.

For første gang har vi gleden av å ønske publikum velkommen til avslutningskonsert i Pollen! På en flytescene ut fra Poppes plass kan du i morgen kveld kose deg med Matthew Oomen, fjorårets UnderStreet vinner Scarlet Sea, og tilslutt hitmakerne Trang Fødsel. Moroa starter kl. 19.00!

Liker du bedre jazz enn pop bør du ta turen til kulturhuset fra kl. 21.00, der spiller nemlig Scheen Jazzorkester, et fullblods, profesjonelt jazzorkester med en moderne, kontemporær stil og låtmateriale. Med Audun Kleive i spissen!

Kvelden og festivalen avsluttes på jammen på Madam Reiersen med Ramus Solem, Jan Willy Aaserud og Arild Nyborg.

Kos dere på siste festivaldag – ikke spar på kruttet i dag! Snart er det over for denne gang….