I år skal publikum få servering under konsertene på Sam Eydes plass som er magi for ganen! Canal Street sitt smakspanel har testet ut varene! Det er kortreist mat; sprø salater, lubne tomater og knasende knutekål! Det er kvalitetskjøtt i hamburgerne og fisk fra regionen. Hesnes Kjøkken med Norgesmester i sjømat 2007 Bjørnar Andahl og hans innovative matkunstner Erlend Myhre har komponert lekker festivalmat for oss. Ikke spis før du drar på konsert – her bør du gjøre plass!

Duoen kan skilte med følgende retter til festivalpublikum i år:

Hamburger a la Canal Street

Jazza Fiskeburger

Pulled Pork Festivalburger

Rytmisk Vegetarburger

Rocke Reke Wrap

Kyllingsymfoni i Wrap

Svingende god Vegetar Wrap

Bjørnar Amdahl har noen kvalitetskrav til god festivalmat: «Mye god smak!» Han legger til at grønnsaken må være friske og sprø. Det er ikke vanskelig, for de plukker han like rundt hjørnet i gartneriet – altså kortreist mat! Videre har han Jens Eide sitt oksekjøtt i burgeren og fiskeburgene stammer fra Fiskeeksperten i Kristiansand. «Men sist og ikke minst må den være lett å spise» sier Bjørnar og viser god innsikt i festivallivets utfordringer.

Så god appetitt og god festival alle sammen!

Litt om Hesnes Gartneri og Kjøkken

Dette forteller de om seg selv på hjemmesidene sine:

Hesnes Gartneri og Kjøkken er en familiebedrift med røtter tilbake til 1941. Her har kreativiteten blomstret og mye kunnskap gått i arv i 3 generasjoner. Hesnes Gartneri er i dag også Kjøkken, med egen kafé og bakeri. Med Gartneri og Kjøkken på samme sted blir råvarene ekstra jordnære. Veien er kort fra jord til bord. Alt er ferskt og av beste kvalitet. Råvarer og menyer tar form i samspill med sesongene. Her får alle sansene høste inntrykk.

Så igjen – riktig god festival!

Del på: